2020-09-18 11:20Tiskové zprávy

Zima přichází!

Všichni milujeme zasněženou chladnou zimu. Každý, kdo má zkušenosti s fotografováním venku během zimy, dobře ví, jaké je při tom těžké udržet v ruce fotoaparát a stativ.

Vallerret je nová značka rukavic, které ochrání vaše ruce před mrazem a zahřejí vás při tvořivých chvílích během celé zimy.

 

V běžných zimních rukavicích je téměř nemožné upravit nastavení fotoaparátu nebo vyměnit objektiv. Ovládací prvky a tlačítka na fotoaparátech se nedají tak lehko ovládat, a proto si mnoho fotografů rukavice raději stáhne a snaží se používat fotoaparát s promrznutými rukami. Není nic horšího, než když vás zmrzlé prsty donutí přestat tvořit.

Vallerret přináší sedm modelů rukavic: od rukavic pro amatéry fotící sáňkující děti po rukavice pro profesionály fotící bílé medvědy za polárním kruhem. Každý si najde svůj model:

 

SPODNÍ DOTYKOVÉ RUKAVICE VALLERRET POWER STRETCH poslouží jako univerzální doplněk vašich rukavic a jsou vynikající na dny, kdy potřebujete ještě jednu teplou vrstvu.

Doporučená cena: 789,- Kč / 29.90 €

 

HNĚDÉ FOTOGRAFICKÉ RUKAVICE VALLERRET URBEX
Rukavice Urbex jsou navrženy tak, aby dodaly městským fotografům styl, ale zároveň jim poskytly i teplo a daly se dobře používat. Tyto unisex rukavice z pravé kozí kůže a 100% merino vlny jsou vhodné pro dotykovou obrazovku.

Doporučená cena: 1.990,- Kč / 74.90 €

 

FOTOGRAFICKÉ RUKAVICE VALLERRET W'S NORDIC
W 's Nordic jsou rukavice určeny pro každodenní použití od focení zemí a chození po horách po fotografování zimních záběrů na ulici.

Doporučená cena: 1.990,- Kč / 74.90 €

 

 

ČERNÉ FOTOGRAFICKÉ RUKAVICE VALLERRET MARKHOF PRO 2.0 
Ať už fotíte na ulicích ve městech či na vrcholcích hor, univerzální funkční rukavice Markhof Pro 2.0 budou vaším stylovým a všestranným doplňkem.

Doporučená cena: 1.990,- Kč / 74.90 €

 

FOTOGRAFICKÉ RUKAVICE VALLERRET IPSOOT 
Fotografické rukavice IPSOOT jsou unisex rukavice do těžších podmínek a poskytují extra ochranu před povětrnostními vlivy, když teploty klesnou hluboko pod nulu.

Doporučená cena: 2.690,- Kč / 99.90 €

 

 

VALLERRET SKADI ZIPPER MITT PSP
Tyto rukavice 2v1 univerzálního střihu vám poskytují teplo tak jako pořádné palčáky, ale zároveň s nimi máte úplnou flexibilitu pro používání ovládacích prvků. Ať už potřebujete jeden prst nebo čtyři, stačí jen rozepnout zip.

Doporučená cena: 2.890,- Kč / 110 €

 

 

ČERNÉ FOTOGRAFICKÉ RUKAVICE VALLERRET ALTA OVERMITT
Ve vrchních unisex palčácích Alta Over-Mitt budete mít pocit, jako byste měli ruce ve spacáku. Rukavice se dají navléknout na jakýkoliv model rukavic Vallerret, takže vám bude ještě tepleji a vaše ruce budou vyhřívané, když to nejvíce potřebujete.

Doporučená cena: 2.690,- Kč / 99.90 €

 

 

Tyto rukavice byly navrženy na základě několikaletých zkušeností v chladných oblastech od Aljašky po Norsko, takže už nikdy víc nepromrznete.

Značka Vallerret je odhodlána pomáhat běžným fotografům z celého světa, aby mohli naplno tvořit zimní záběry.

Při využití správné techniky patří zimní fotografie k nejhodnotnějším fotografiím, jaké můžete tvořit.

Rukavice jsou již k dispozici.

 

Hlavní vlastnosti:

  • Výběr z několika modelů
  • Vysoká kvalita
  • Vhodné pro všechny od amatérů pro profesionály
  • Snadné nastavení ovládacích prvků a tlačítek fotoaparátu, přičemž si nemusíte rukavice sundávat


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka