2021-05-10 08:00Tiskové zprávy

Zhiyun Smooth Q3 – gimbal, který osvětlí vaše videa

 

 

Tento nový vylepšený 3osý gimbal nabízí nový jedinečný, lehký a kompaktní design. Nové funkce, včetně vylepšení funkcí osvětlení a chytrých šablon, zajišťují kreativnější možnosti fotografování a natáčení. Dokonalejší rozložení tlačítek zároveň zjednodušuje ovládání. To vše za velmi konkurenceschopnou cenu.

 

Navzdory tomu, že je nová verze menší a kompaktnější, má větší nosnost než předchozí model Q2. Nový Smooth Q3 je o 20 % lehčí, ale přesto zvládne větší zatížení.

Gimbal je kompatibilní s většinou chytrých telefonů na trhu, a to dokonce i s ochranným krytem. Nastavitelný držák lze nastavit až do šířky 90 mm.

 

Nové intuitivní rozložení tlačítek umožňuje celkově plynulejší a snadnější ovládání. Například trojitým stisknutím spouště přepínáte mezi režimem na šířku a na výšku, což už nemůže být jednodušší. Pořizování ultra širokoúhlých snímků rozsáhlých krajin je nyní stejně snadné jako záběry z nízkých úhlů.

Na horní části gimbalu naleznete doplňkové světlo otočné o 180°, které osvětlí vaše videa. Intenzitu světla lze nastavit do tří úrovní.

 

Gimbal neslouží jen k lepšímu nahrávání videí s plynulejším a profesionálnějším vzhledem. 17 přednastavených šablon SmartMode poskytne vašemu filmování mnoho dalších kreativních možností a zrychlí vytváření pravidelně nahrávaných videí. Pomocí editoru ZY Cami mohou uživatelé okořenit svá videa přizpůsobenými šablonami a přidáním hudby, speciálních efektů a filtrů.

Mezi další nové funkce patří ovládání gesty, sledování objektů SmartFollow 3.0, okamžitý Dolly Zoom a MagicClone Pano, které se ovládá jedním stisknutím tlačítka spouště, čímž se označí cíl a aktivuje chytré sledování.

S novým gimbalem představuje společnost Zhiyun také ZY Prime – předplatné, se kterým získají členové přístup k dalším funkcím, jako jsou další šablony a funkce dálkového ovládání ZY Remo, která umožní ovládání chytrého telefonu na gimbalu druhým zařízením.

 

Cena a dostupnost:

Nový gimbal je dostupný skladem a ihned k odeslání.

Doporučená prodejní cena:

Zhiyun Smooth Q3: 2.490,- Kč / 94.9 €

Zhiyun Smooth Q3 Combo: 3.090,- Kč / 115 € (Sada Zhiyun Q3 Combo obsahuje kompaktní brašnu, stativ, řemínek na zápěstí, roční členství ZY Prime)

 

Další informace získáte na e-mailové adrese matej.sumka@focusnordic.cz

 

Hlavní vlastnosti:

  • Nový kompaktní design
  • Lepší úchop, ovládání jednou rukou
  • Vyšší nosnost
  • Snadné složení
  • Přednastavené kreativní šablony
  • Dodatečné světlo


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka