2019-05-15 09:01Tiskové zprávy

​Tři nové přenosné SSD disky od společnosti Lexar

null

Lexar SL100 Pro Portable SSD je nová řada pevných disků, které nabízejí extrémní výkon v neuvěřitelně kompaktním a přenosném formátu!

Pro fotografy a filmaře, kteří pracují hodně mimo domov nebo kancelář, je úložná kapacita stálým problémem. Notebooky mají zřídka kdy dostatek místa pro velké množství multimediálních souborů ve vysoké kvalitě, a většina přenosných pevných disků je pomalá, a ne příliš odolná. Ale už ne.

Nová řada pevných disků Lexar SL100 Pro Portable SSD nabízí pevnou technologii s extrémně vysokou rychlostí zápisu a čtení, což znamená, že ve srovnání s vestavěnými SSD disky vašeho počítače nezaznamenáte žádný rozdíl. S rozměry 73.4 x 55 x 10.8 mm zabírají méně místa než kreditní karta, snadno se vejdou do zadní kapsy vašich kalhot a váží jen něco málo přes 70 gramů. Kromě toho jsou konstruovány s elegantním pouzdrem z broušeného hliníku, a protože nemají žádné pohyblivé části, vydrží otřesy i vibrace, které by mohly poškodit obyčejný mechanický pevný disk.


Ultra rychlé, tiché a bezpečné

Vysoce výkonné SSD disky Lexar se dodávají ve třech verzích s různými úložnými kapacitami; 250 GB, 500 GB a 1 TB. Všechny nabízejí rychlost zápisu až 900 MB/s, rychlost čtení 950 MB/s a USB-C port s podporou USB 3.1 pro nejrychlejší možný přenos dat. Technologie SSD také znamená, že provoz je naprosto tichý a disk zůstává chladný i po dlouhé intenzivní práci. Díky použitému softwaru DataVault Lite může uživatel chránit své soubory před náhodným smazáním a nezákonným používáním díky pokročilé technologii 256bitového šifrování.

Kromě počítačů lze přenosný SSD disk Lexar SL100 Pro použít také s mnoha dalšími zařízeními jako jsou smartphony kompatibilní s USB OTG (On-The-Go), tablety, smart TV a herní konzole. Jinými slovy, umožňují podstatný nárůst úložné kapacity kdekoliv a kdykoliv.

Cena a dostupnost

Nové pevné disky Lexar SL100 Pro Portable SSD jsou k dispozici k okamžitému dodání.

250 GB: 3.990,- Kč / 155 €

500 GB: 5.490,- Kč / 215 €

1 TB (1000 GB): 9.990,- Kč / 390 €

Pro více informací: matej.sumka@focusnordic.cz


Přehled hlavních vlastností

  • Ultra přenosné a ultra rychlé SSD disky nejvyšší kvality
  • K dispozici s úložnou kapacitou 250 GB, 500 GB a 1 TB
  • Rychlost čtení: 950 MB/s
  • Rychlost zápisu: 900 MB/s
  • USB-C port s podporou USB 3.1
  • Odolná konstrukce s pouzdrem z broušeného hliníku, odolávající otřesům a vibracím
  • Tichý provoz
  • Chladný disk i po dlouhé intenzivní práci
  • Šifrovací software DataVault Lite chrání soubory
  • Kabely USB-C na USB-C a USB C na USB A jsou součástí dodávky

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka