2021-07-01 08:00Tiskové zprávy

Partnerství Focus Nordic, Transcontinenta a Digit Access

Gerrie Geijssen, CEO and owner of Transcontinenta Group, Melchior Lopez, CEO and owner of Digit Access and Jonas Wernbo, CEO and co-owner of Focus NordicGerrie Geijssen, CEO and owner of Transcontinenta Group, Melchior Lopez, CEO and owner of Digit Access and Jonas Wernbo, CEO and co-owner of Focus Nordic

Společnosti Focus Nordic, Transcontinenta Group a Digit Access navázaly partnerství, aby si zajistily přední místa v oboru fotografického a video vybavení v Evropě

Tři přední distributoři fotografického a video vybavení – Focus Nordic, Transcontinenta Group a Digit Access – vytvořili k 30. červnu 2021 partnerství za účelem dalšího rozvoje evropského trhu s tímto vybavením. Záměrem této iniciativy je pohybovat se na předních místech oboru a využívat výhod společných dodavatelů, zákazníků a spotřebitelů.

Společnost Focus Nordic, působící na 28 trzích ve Skandinávii, Pobaltí a ve střední a východní Evropě, a Transcontinenta Group, působící v Beneluxu, Německu, Velké Británii a Irsku, získaly každá po jedné třetině společnosti Digit Access, která působí ve Francii, Španělsku a Portugalsku.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo uzavřít partnerství se dvěma nejdůležitějšími distributory fotografického a video vybavení, a že společně budeme moci dál rozvíjet evropský trh s těmito výrobky. Budeme tak schopni nabídnout našim dodavatelům a zákazníkům nejdynamičtější nabídku výrobků na trhu,“ říká Melchior Lopez, CEO a spolumajitel společnosti Digit Access.

Při spolupráci se všichni tři distributoři zaměří na značky, které je spojují, a budou respektovat ostatní značky a oblasti, ve kterých spolupráce není možná. Mezi oblasti, ve kterých si budou partneři vzájemně vyměňovat své osvědčené postupy a budou spolupracovat, patří zákaznický servis, IT, marketing a logistika.

„Partnerství se společnostmi Transcontinenta Group a Digit Access nám pomůže dosáhnout našeho cíle – poskytovat koncovým uživatelům vše, co potřebují pro optimální zážitek z fotografování, natáčení videa a v oblasti optiky, a také být našim dodavatelům a zákazníkům tím nejlepším partnerem a poskytovat jim přidanou hodnotu,“ dodává Jonas Wernbo, CEO a spolumajitel společnosti Focus Nordic.

Tímto partnerstvím učinily společnosti Focus Nordic, Transcontinenta Group a Digit Access důležitý krok k dalšímu rozvoji evropského trhu s fotografickým a video vybavením. Zákazníci a spotřebitelé jistě ocení lepší nabídku výrobků a služeb na místních trzích a dodavatelům se zase zvýší hodnota jejich značky díky silnějším zkušenostem na místních trzích a lepší viditelnosti značky.

„Růst a expanze prostřednictvím spolupráce je v našich genech. Tato jedinečná spolupráce se dvěma silnými partnery, kteří s námi sdílejí stejnou vizi na rychle se měnícím evropském trhu s fotografickým a video vybavením, povede nevyhnutelně k lepšímu zastoupení našich značek a vyšší úrovni služeb poskytovaných našim zákazníkům. Již se nemůžeme dočkat, až naše tři společnosti postoupí na další úroveň,“ shrnuje Gerrie Geijssen, CEO a vlastník společnosti Transcontinenta Group.