2020-09-14 09:01Tiskové zprávy

Objektiv vyrobený pro rozhodující okamžiky

Kompaktní velikost spolu s nízkou hmotností nového pevného objektivu Samyang AF 35mm f/1.8 Sony FE poskytuje mobilitu a pohodlí pro fotografování celé škály objektů, počínaje běžnými denními záběry, fotografiemi jídel nebo měst až po krajinářskou fotografii a další.

Tento 35mm objektiv mnoho fotografů označuje jako nejvšestrannější. Zeptáte-li se profesionálního fotografa, jaký objektiv by si vzal na opuštěný ostrov, pravděpodobně by odpověděl, že by to byl 35mm objektiv.

Tento nový objektiv pro full frame fotoaparáty Sony vyzdvihl oblíbenou řadu Samyang „Tiny but mighty“ a poskytuje vynikající kvalitu obrazu po celé šířce s maximální světelností f/1.8. Díky tichému automatickému ostření a spolehlivému trackování se jedná o vynikající volbu pro statické fotografie i natáčení videa.

 

Pevná konstrukce

Konstrukci objektivu tvoří 10 členů v 8 skupinách. Dva asférické členy a dva hybridní asférické členy minimalizují sférickou i distorzní aberaci za účelem získání té nejlepší možné kvality obrazu. 9ti lamelová clona vytváří okrouhlý bokeh a pomáhá vytvářet snově mělkou hloubku zorného pole.

Tento objektiv váží pouhých 210 g (bez krytek a sluneční clony), měří 65 mm (průměr) na 63,5 mm (délka) a disponuje těsněním proti nepříznivým vlivům počasí pro použití i v drsných podmínkách. 

Na boční straně objektivu je umístěné nastavitelný spínač, ke kterému si uživatel může přiřadit různé funkce. Tyto funkce může snadno měnit nebo k nim přidávat další pomocí stanice Samyang Lens Station.

 

Rychlé automatické ostření s vynikajícím trackováním pro videa

Díky nedávno vyvinutému lineárnímu krokovému motoru STM je možné tišeji a přesněji ovládat objektivy při natáčení videa. To přináší rychlé a přesné ostření s plynulými přechody, vynikající kvalitou obrazu fotografií i videa a eliminací hluku automatického ostření během natáčení videa. 

 

Cena a dostupnost:

Tento nový objektiv bude dostupný koncem září 2020 a doporučená prodejní cena bude 9.290,- Kč / 359 €.

Pro další informace kontaktujte matej.sumka@focusnordic.cz                 

 

Hlavní vlastnosti:

  • Všestranné použití pro momentky z každodenního života, fotografie jídel, městských panoramat, krajin i dalších záběrů
  • Lehká a kompaktní konstrukce
  • Vynikající kvalita obrazu
  • Clona s 9 lamelami
  • Tiché a rychlé automatické ostření
  • Odolný proti nepříznivým vlivům počasí
  • Nastavitelný spínač

 


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka