2020-10-01 06:01Tiskové zprávy

Nový distributor ZEISS pro Českou republiku a Slovensko

Společnost Focus Nordic s potěšením a hrdostí oznamuje, že od 01.10.2020 přebírá distribuci spotřební optiky legendární značky ZEISS v České republice a na Slovensku. Focus Nordic zastupuje produkty ZEISS v severských krajinách, Pobaltí a Polsku již několik let.

 

O značce ZEISS:

Značku ZEISS není třeba dlouze představovat. Jedná se o ikonickou značku s dlouholetou tradicí, která se stala téměř synonymem kvality.  Každý fotograf chce dokonalý objektiv pro každou situaci. Příběh ZEISS objektivů začal renomovaným Planarem z roku 1896 a společnost ZEISS tak nabízí objektivy té nejvyšší kvality pro fotoaparáty a kamery již více než 120 let.

 

 

ZEISS je přední světovou společností ve vývoji a výrobě vysoce výkonných objektivů pro všechny oblasti fotografie a kinematografie. Ať už se jedná o architekturu nebo sport, módu nebo portréty, krajinu nebo přírodu, zátiší nebo vědecké aplikace, ZEISS nabízí ten správný objektiv pro každý účel.

 

Pro více informací nás kontaktujte:

 

Matej Sumka

Country Manager CZ & SK

 

Focus Nordic AB

Zelený pruh 95/97

140 00 Praha 4

Mobile:       +420 732 156 226

E-mail: matej.sumka@focusnordic.cz


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Hollyland, ZEISS, Samyang, Nanlite . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka