2022-02-21 14:12Tiskové zprávy

Nový člen řady – paměťové karty Delkin CFEXPRESS™ Typ A

 

Společnost Delkin Devices oznamuje nový přírůstek ve své řadě paměťových produktů: paměťovou kartu BLACK CFexpress™ Type A, která kombinuje sílu a spolehlivost s nepřekonatelným výkonem. Díky nabídce rychlostí záznamu a přenosu vhodných pro profesionální fotografy a videografy je karta BLACK CFexpress určená speciálně k vyniknutí v poslední generaci špičkových filmových fotoaparátů.

S tím, jak se bezzrcadlové fotoaparáty pomalu přesouvají do filmařské sféry a nabízejí režimy, které jsou extrémně náročné na data, je dokonce ještě nezbytnější poskytovat paměťovou kartu, která může tyto požadavky splnit. Paměťové karty CFexpress Type A jsou menší a ještě výkonnější než SD karty, a nastolují tak nový standard budoucích řešení úložiště.

Záznam videa ve formátu RAW
Nové paměťové karty BLACK CFexpress Type A společnosti Delkin rapidně zvýšily rychlost zápisu až na 790 MB/s pro plynulé snímání videa ve filmové kvalitě, včetně rozlišení UHD 8K při 30 snímcích za sekundu (podporovaná rychlost 400 Mb/s) ve fotoaparátu Sony a1. Karty také podporují nepřetržité a sekvenční snímání ve formátu RAW bez zpoždění, nikdy vám tak neuniknou drahocenné momentky, ke kterým dochází ve zlomku sekundy.

Vysokorychlostní přenosy
Paměťové karty jsou také schopné odkládání dat při rychlostech až 880 Mb/s, a zajišťují tak nejrychlejší a nejefektivnější přenos dat z karty do počítače, abyste měli ke svým souborům okamžitý přístup a mohli rychleji začít s post-produkcí.

Všechny paměťové karty Delkin CFexpress Type A byly podrobeny rozsáhlému testování, aby byla zajištěna jejich plná funkčnost a výkon v dnešních špičkových filmových fotoaparátech, včetně modelů Sony® a1, a7S III, a7 IV, FX3 a FX6. Kromě doživotní záruky se paměťové karty Delkin CFexpress dodávají také s prémiovou zárukou výměny do 48 hodin.

Karty Delkin BLACK CFexpress Type A jsou k dispozici s kapacitami 160 GB a 80 GB. Alternativní možností, která je nyní také uváděna na trh, je paměťová karta Delkin POWER CFexpress™ Type A.

Dodání
Nové karty se začnou dodávat v únoru 2022.
K dispozici jsou s následujícími kapacitami:
DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 160 GB,
DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 80 GB,
DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 160 GB,
DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 80 GB.
Čtečka paměťových karet Delkin CFexpress pro Type A + SD bude následovat v březnu.


Další informace vám poskytneme prostřednictvím e-mailové adresy matej.sumka@focusnordic.cz

Hlavní vlastnosti

  • Schváleno pro modely Sony a1, a7S III, a7 IV, FX3 a FX6
  • Záznam videa v 8K, 6K a 4K s vysokými snímkovými frekvencemi a přenosovými rychlostmi
  • Záruka výměny do 48 hodin
  • Rychlost čtení (max.): 880 MB/s
  • Rychlost zápisu (max.): 790 MB/s (160 GB), 730 MB/s (80 GB)
  • Serializovaná pro zvýšenou ochranu
  • Odolná proti otřesům, vodě a teplotním extrémům

 


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka