2021-06-18 11:06Pressmeddelande

Idag släpper Fiskarhedenvillan en filmserie om hållbarhet

John Helmfridsson, hållbarhetsexpert tillsammans med Isabelle McAllister, programledare. John Helmfridsson, hållbarhetsexpert tillsammans med Isabelle McAllister, programledare.

Fiskarhedenvillan vill uppmärksamma utmaningar inom hållbarhet i byggbranschen och har därför nu gjort en serie om detta vid namn Framtidens Boende. Syftet med denna serie är att skapa en diskussion om hållbarhet inom byggbranschen och inspirera till nytänk.

Framtidens Boende programleds av Isabelle McAllister som sedan tidigare är känd från tv och har även nyligen släppt en bok om återbruk.

"Det är spännande att titta på hur vi kan bygga bättre i framtiden genom att blanda gamla tekniker med ny teknik, återanvända och titta på energi och material. Jag tror på att genom att dela med oss om kunskap och prata om problemen med klimatkrisen att vi då faktiskt tillsammans kan göra bättre framöver!", säger Isabelle om den nya serien Framtidens Boende.

Framtidens Boende finns att se på Fiskarhedenvillans Youtube-kanal och även här https://fiskarhedenvillan.se/framtidens-boende/Om Fiskarhedenvillan

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 650 villor varje år. Företaget omsätter 670 miljoner kronor (2015). Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer. Vi arbetar med hållbarhet för vi vill att framtiden ska se tillbaka på oss som företag och tycka att vi gjorde bra saker. De hus som vi bygger idag kommer finnas kvar i flera generationer framåt, därför vill vi redan nu försöka matcha de krav som era barn och barnbarn kommer att ställa på ett hållbart boende. Vår högsta önskan är att alla våra kunder ska känna sig stolta över sitt hus.


Kontaktpersoner

Patrik Andersson
Marketing Director
Patrik Andersson