2023-05-01 06:00Pressmeddelande

Fiskarhedenvillan presenterar två helt nya husmodeller i samband med katalogsläpp

Exteriörbild på husmodellen Elmseld.Exteriörbild på husmodellen Elmseld.

Varje vår släpper Fiskarhedenvillan en ny huskatalog. I år släpper Fiskarhedenvillan två helt nya, unika husmodeller i samband med katalogen.

Nya husmodeller: 

ELMSELD 1-planshus 194,8 m2
LYN 1,5planshus 160,1 m2

Så här säger Andreas Nordström, Ansvarig arkitekt på Fiskarhedenvillan, om de nya husmodellerna:

– I år presenterar vi inte mindre än två helt nya husmodeller i den omåttligt populära ladhusstilen samtidigt som vi släpper uppdaterade versioner av hela tio befintliga husmodeller som omarbetats för att ännu bättre matcha efterfrågan på marknaden. Mitt främsta mål med huskollektionen är att vem som än bläddrar i vår katalog eller spanar in oss på webben ska kunna hitta något som känns rätt, oberoende av vem man är, vad man har för förutsättningar, personliga preferenser eller behov.

Den nya huskatalogen finns att beställa gratis eller läsa digitalt på Fiskarhedenvillan.se.Om Fiskarhedenvillan

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 650 villor varje år. Företaget omsätter cirka 1 miljard SEK. Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer. Vi arbetar med hållbarhet för vi vill att framtiden ska se tillbaka på oss som företag och tycka att vi gjorde bra saker. De hus som vi bygger idag kommer finnas kvar i flera generationer framåt, därför vill vi redan nu försöka matcha de krav som era barn och barnbarn kommer att ställa på ett hållbart boende. Vår högsta önskan är att alla våra kunder ska känna sig stolta över sitt hus. Inom Fiskarhedenvillankoncernen finns även Fiskarhedenvillan Bostad som är inriktat på att utveckla större markområden för radhus, parhus och villor.


Kontaktpersoner

Pantea Guogardi
Social Media and PR Manager
Pantea Guogardi