2024-04-15 06:00Pressmeddelande

Fiskarhedenvillan inleder samarbete med Marbodal

Marbodal kökMarbodal kök

I samband med lanseringen av den nya huskollektionen Familjär – Husen för en enklare vardag, presenterar Fiskarhedenvillan sin nya köksleverantör Marbodal. För de kunder som väljer hus från Familjär ingår nu kök och badrum från Marbodal.

– Vi är glada över vårt nya samarbete med Marbodal, där vi tillsammans med vår nya partner kan utveckla vidare vårt interiöra erbjudande. Vi kommer att erbjuda våra kunder kök och badrum av rätt kvalitet från ett välkänt varumärke och leverantör, som värnar hållbarhet och Svanenmärker sina kök, säger Joakim Kuusiniemi Supply Chain Manager på Fiskarhedenvillan.

I huskollektionen Familjär ingår ett standardkök och standard badrumsinredning från Marbodal, men kunden har möjlighet att göra tillval. 

– Vi på Marbodal är glada över detta samarbete vi nu startar tillsammans med Fiskarhedenvillan och ser fram emot att bidra med vår expertis och erfarenhet när det gäller produktion och försäljning av kök. Marbodal har funnits på den svenska marknaden sedan 1924 och firar i år 100 år, säger Peter Lindell, försäljningschef på Marbodal.


Om Fiskarhedenvillan

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 650 villor varje år. Företaget omsätter cirka 1 miljard SEK. Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer. Vi arbetar med hållbarhet för vi vill att framtiden ska se tillbaka på oss som företag och tycka att vi gjorde bra saker. De hus som vi bygger idag kommer finnas kvar i flera generationer framåt, därför vill vi redan nu försöka matcha de krav som era barn och barnbarn kommer att ställa på ett hållbart boende. Vår högsta önskan är att alla våra kunder ska känna sig stolta över sitt hus. Inom Fiskarhedenvillankoncernen finns även Fiskarhedenvillan Bostad som är inriktat på att utveckla större markområden för radhus, parhus och villor.


Kontaktpersoner

Pantea Guogardi
Social Media and PR Manager
Pantea Guogardi