2024-07-02 05:45Pressmeddelande

Fiskarhedenvillan inleder samarbete med Hunton

Produktbild Hunton. Produktbild Hunton.

Fiskarhedenvillan inleder ett samarbete med Hunton, en ledande leverantör av högkvalitativ träfiberisolering med hållbarhet på agendan. Hunton har lång erfarenhet från branschen och är ett välkänt varumärke på den svenska, såväl som den norska marknaden.

– Det känns bra att kunna erbjuda miljövänliga produkter kombinerat med ett attraktivt kunderbjudande. Det är nycklar för en fortsatt resa mot en hållbar affär, säger Joakim Kuusiniemi Supply Chain Manager på Fiskarhedenvillan och fortsätter:
–  Vi känner stort förtroende för Hunton och ser fram emot ett tätt samarbete framåt tillsammans.

Niklas Norén Försäljningschef på Hunton Fiber säger:

– Vi är mycket glada över att samarbeta med Fiskarhedenvillan, en aktör som delar vår vision om hållbart byggande. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar som inte bara uppfyller dagens byggstandarder, utan även bidrar till ett hållbart byggande med produkter av förnybar råvara.



Om Fiskarhedenvillan

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 650 villor varje år. Företaget omsätter cirka 1 miljard SEK. Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer. Vi arbetar med hållbarhet för vi vill att framtiden ska se tillbaka på oss som företag och tycka att vi gjorde bra saker. De hus som vi bygger idag kommer finnas kvar i flera generationer framåt, därför vill vi redan nu försöka matcha de krav som era barn och barnbarn kommer att ställa på ett hållbart boende. Vår högsta önskan är att alla våra kunder ska känna sig stolta över sitt hus. Inom Fiskarhedenvillankoncernen finns även Fiskarhedenvillan Bostad som är inriktat på att utveckla större markområden för radhus, parhus och villor.


Kontaktpersoner

Pantea Guogardi
Social Media and PR Manager
Pantea Guogardi