2023-02-10 07:40Nyheter

Fiskarhedenvillan topplacerad när det kommer till kundnöjdhet

Vinkelhuset Atmosfär 143. Atmosfär - huset som sänker din elräkning.

Igår, torsdag den nionde februari, presenterande Prognoscentret 2022 års placeringar för, bland annat ”Nöjdast kunder småhusleverantörer” där Fiskarhedenvillan hamnade på en andraplats. Prognoscentrets så kallade NKI-undersökning, som resultatet bygger på, omfattar cirka 14 000 svar från köpare av nyproducerade bostäder och småhus hos cirka 65 företag.

Gunnar Jönsson, vd på Fiskarhedenvillan säger i en kommentar:

Jag är mycket stolt över denna placering. Det ligger hårt arbete bakom leveransen av kundunika hus och vi lär oss hela tiden hur vi ska göra det bättre. Tack till alla medarbetare, agenter och alla fantastiska entreprenörer som jobbar för att våra kunder ska få sina drömhus men också tack till alla kunder för förtroendet!

Mer om Prognoscentrets NKI-undersökning ser du här https://prognoscentret.se/nki-2/Om Fiskarhedenvillan

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 650 villor varje år. Företaget omsätter cirka 1 miljard SEK. Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer. Vi arbetar med hållbarhet för vi vill att framtiden ska se tillbaka på oss som företag och tycka att vi gjorde bra saker. De hus som vi bygger idag kommer finnas kvar i flera generationer framåt, därför vill vi redan nu försöka matcha de krav som era barn och barnbarn kommer att ställa på ett hållbart boende. Vår högsta önskan är att alla våra kunder ska känna sig stolta över sitt hus.


Kontaktpersoner

Pantea Guogardi
Social Media and PR Manager
Pantea Guogardi

Relaterad media