2019-11-12 10:11Pressmeddelande

Växande IT-företaget Advania väljer Extend Commerce för att effektivisera

null

Advania har under de senaste åren växt i snabb takt. När de nu behöver se över sin distribution och lagerhantering för att bli mer effektiva valdes Extend Commerce som samarbetspartner. Genom att koppla samman lager och logistik får Advania en effektiv helhetsöversikt.

Advania strävar efter ökad kontroll och minskad kapitalbindning genom förbättrade processer för att kunna effektivisera vad som ska köpas in, när det ska köpas/fyllas på, samt hur det ska försörjas.

I Advanias ständiga arbete med att förbättra och optimera hela leveranskedjan som bl.a. innefattar komplexiteten av flertalet externa lagersiter ger Extend Commerce oss nyckelfunktioner för att kunna möta och överträffa såväl våra egna som våra kunders högt ställda önskemål som deras kompletta IT-leverantör och samtidigt bygga en miljöanpassad hållbar IT-leverans. Extend Commerce tjänster möjliggör för Advania att hantera det efterfrågade behovet att koppla ihop alla lager för att få kontroll och översikt,säger Erik Werner, Service Management Manager på Advania.

Lösningen inkluderar ett order management-system som synkas med lager, ett kontrollsystem kring flödet till och från lagret samt en attestfunktion från Extend Commerce till Advanias webbshop.

– Genom att integrera Extend Commerce i en komplex affärsprocess får kunden en stark supply chain-lösning sammanlänkad med andra kritiska affärsprocesser och system. Advania har genom den nya lösningen kommit en bra bit på väg i sitt nya process- och systemlandskap, säger Mathias Bredin, försäljnings- och marknadschef, Extend Commerce.

Extend Commerce anpassas för varje företag genom att enkelt välja de funktioner företaget har behov av. Om, eller när, företaget expanderar är det enkelt att koppla på ytterligare moduler.

För mer information kontakta: Mathias Bredin, Extend Commerce, tel 073-518 70 62, mathias.bredin@extend.se

Om Extend Commerce

Extend Commerce är ett svenskt företag som har utvecklat en plattform för automatisk kontroll och synkronisering av lager-, försäljnings- och orderinformation mot multipla partners, kanaler och marknader. Extend Commerce kunder får inbyggd logik och realtidsdata för att kunna styra sina verksamhetsprocesser. Bättre information betyder bättre beslut för att optimera och utveckla ditt företag. Extend Commerce plattform är helt modulär och flexibel för att utöka funktionaliteten när du behöver den. För mer information besök www.extend.se

Extend Commerce


Om Extend Commerce

Extend Commerce effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. Extend Commerce ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.


Kontaktpersoner

Mathias Bredin
Head of Sales & Marketing
Mathias Bredin