2020-10-02 07:25Nyheter

Nyhetsbrev september 2020

Nyhetsbrev - September 2020Filmdags! Release Notes blir rörligt.

 
 

Kanske har du redan noterat detta, men från och med utskicket av Release Notes i augusti så kan du också se höjdpunkterna från nya releaser i en film. Anledningen är enkel: vi vill att det ska bli enklare att ta del av informationen, och alla gillar ju en bra film, eller hur?

Om du har tankar eller idéer kring hur vi kan göra uppdateringarna ännu tydligare, eller om du saknar något, så är du välkommen att höra av dig till oss. Annars är det bara att luta sig tillbaka och trycka på »play«.


Full koll, hela tiden! - Nu meddelanden direkt i Extend

Nu kan du se meddelanden och notiser direkt i Extend.     

Här kommer bland annat nyheter, driftstörningar, tillfälliga problem och kommande systemunderhåll att publiceras. Du kommer också hitta Release Notes och länkar till mer information om nya releaser. När du har tagit del av inlägget kan du markera det som läst, och du kan när som helst gå tillbaka till äldre meddelanden.

Du hittar notifikationerna högst upp i högra hörnet; leta efter illustrationen med ringklockan.


Lab Actually

 

Nu är Extend Lab färdigt och redo att ta emot besök.

Ja, på vårt huvudkontor i Jönköping har vi byggt upp ett fiktivt lager som representerar alla delar i processen – från att kunden klickar på »köp« till inköp och allt däremellan. Det är i jämförelsevis liten skala, ja, ungefär fem kvadratmeter, men det rymmer hela vår världs lösningar för lager- och orderhantering.

Extend Lab är en viktig del av vårt utvecklingsarbete och här kommer vi hålla utbildningar och visa nyheter på ett tydligt och enkelt sätt. Miljön är också uppbyggt så att vi kan presentera och testa både lösningar och idéer tillsammans med dig som kund, vilket vi ser fram emot. 

Se Extend Labs intro här


Nya kunder

 

 Välkomna, Swedish Tonic!

Swedish Tonic tillverkar tonic av riktiga råvaror: kinabark, agavesirap och färska citrusfrukter — och inte av aromer. Slutresultatet är en dryck av högsta kvalitet, och visionen att göra världens godaste tonic.

Vi på Extend är glada över att bidra till att skapa ett välbalanserat lager och vi ser fram emot nya möjligheter — och kanske också ett smakprov vad det lider. Inom ramen för vårt samarbete har tredjepartslagret DreamLogistics integrerats, vilket ger smidig hantering och logistik gentemot såväl B2B- som B2C-kunder. Detsamma gäller Fortnox som de använder som ekonomisystem.

 

 

 Välkomna, Base of Sweden!

Base of Sweden är ett snabbväxande make-up-bolag på väg ut i världen. Grunden i företaget är foundations och primers och de jobbar enligt en enkel men mycket smart lager-på-lager-teknik.

Så ja, det kanske inte är en tillfällighet att vi nu skapat underlag för ett riktigt spännande samarbete, och ett system att växa med. Samtliga orderflöden har nu samlats på ett ställe, och integrationer med DreamLogistics och Fortnox ger automatiserat lagersaldo och lagerstatus samt en uppgraderad och automatiserad ekonomiprocess.


Fler säljkanaler med ny integration

 

Venture Design Home & Interior designar, tillverkar och säljer moderna möbler för inom- och utomhusmiljöer. Som ett led i att skapa fler säljkanaler samt effektivisera och digitalisera affärsrelationerna har man nu helt automatiserat hanteringen av order, saldoinformation, sändningsinformation och fakturering via integrationer med Extend. Nu senast har säljkanalerna Wayfair, ByggHemma och Trademax integrerats.


Klarna: en självklarhet

I den senaste versionen av Extend har kopplingen till Klarna uppgraderats, vilket gör att integrationen nu kan göras på ett enkelt och smidigt sätt. Eller smooooth, som de själva nog skulle sagt. Kontakta oss om du vill koppla på Klarna eller någon annan betalfunktion till ditt ekosystem.


Om Extend Commerce

Extend är ett nav för alla dina ordrar, som kommer från olika kanaler som webbbutiker, e-post eller elektroniskt överförda. Extend gör det enkelt för dig att få kontroll över alla dina ordrar, på ett ställe. Extend effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. Extend ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.

Kontaktpersoner

Mathias Bredin
Head of Sales & Marketing
Mathias Bredin