2021-02-03 10:54Pressmeddelande

Ny integration mellan Extend Commerce och Askås

Askås hjälper sina kunder att etablera, utveckla och expandera sin e-handel. För att bredda erbjudandet ytterligare har förutsättningar för integration till Extend Commerce nu skapats: ett samarbete som ger nya möjligheter — på flera håll.

— Extend och Askås har många beröringspunkter och vi jobbar med samma kundgrupp, men med helt olika saker. Askås har fokus utåt, mot slutkunden och deras webbshop, medan vi tar hand om allt som sker bakom kulisserna. Från order management till att vi skapar ett helt ekosystem av tjänster. Vårt samarbete ger oss nu nya möjligheter att skapa smarta lösningar även för framtida kunder, säger Mathias Bredin, Sälj- och marknadschef på Extend.

 

För e-handlare med avancerade behov

Integration utgår från Extends API, vilket gör att Extend Commerce kan användas som master för en stor del av datan som rör e-handelslösningen. Uppdateringar får också direkt effekt i kundens webbshop. Det gör att returer, saldon och orderinformation kan hanteras på ett ställe, vilket ger en smart helhetslösning.

— Vi har jobbat tillsammans i ett projekt för vår kund MaxGaming. Här har vi satt integrationen på prov, och det har fungerat väldigt bra – både tekniskt och när det kommer till samarbetet. Vi har här skapat en stark lösning för en spännande kund, och tillsammans kan vi hjälpa e-handlare med avancerade behov att ta steg framåt, berättar Peter Smersfeldt, Sälj- och Marknadschef på Askås.

 

Ett maxat samarbete

MaxGaming är en webbutik med fokus på gaming och e-sport. De har har Nordens största utbud av gaming-relaterade produkter och kombinerar nu Askås med Extend Commerce.

— Vi på MaxGaming var sedan tidigare kund till Askås och genom kopplingen till affärssystemet Extend har vi nu en automatiserad och effektiv process för order, lager och inköp. Vi känner oss väl rustade för att fortsätta vår tillväxtresa, säger Jacob Bay, Chief Operating Officer, MaxGaming.

 

Komplett hantering

Att använda Extend Commerce affärssystem i kombination med Askås e-handel skapar en komplett hantering av orderflöden från webbshopen — åt båda håll.

— Kommunikationen automatiseras helt, och kunden får full koll på hela processen. All information synkroniseras och ger en komplett överblick och hantering av huvudflöden men även returer och andra avvikelser, avslutar Mathias Bredin.


Om Extend Commerce

Extend Commerce är ett nav för alla dina ordrar, som kommer från olika kanaler som webbbutiker, e-post eller elektroniskt överförda. XTND plattformen gör det enkelt för dig att få kontroll över alla dina ordrar, på ett ställe. XTND plattformen effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. XTND plattformen ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.