2020-01-21 12:03Pressmeddelande

Extend Commerce strategisk leverantör till danska HJ Hansen

Det familjeägda danska företaget HJ Hansen, med anor tillbaka till 1829, är en av de ledande vinimportörerna i Danmark. Med Extend Commerce har företaget fått en full överblick över lager, logistik och inköp och effektiviserat och moderniserat sin leverans.

HJ Hansen var i behov av ett modernt system som kunde möjliggöra för dem att digitalisera verksamheten och bygga ett kompetent ekosystem med flera typer av tjänster och applikationer. I ett företag i HJ Hansens storlek är det många delar som ska samverka för att garantera en förstklassig leverans och ett sömlöst verksamhetsstöd är grundläggande för en fungerande process.

Direktuppkopplat system
Med Extend Commerce som strategisk partner kan HJ Hansen bland annat hantera gåvoshop, konsignationslager, integrationslösningar med externa parter och kassasystem. Dessutom möjliggörs full kontroll över både egna och kundägda lager. Direktuppkopplade butiker hanterar kundklubb och eventuella rabatter i realtid.

- Att få ta ett helhetsgrepp om alla delar är både spännande och utmanande. Med Extend Commerce system vet vi att vi kan förenkla och förbättra flera av de processer HJ Hansen hanterar, säger Gabriel Andersson, vd på Extend Commerce.

Skräddarsydd lösning
Extend Commerce har skapat en integrerad lösning där HJ Hansens butikspersonal kan se om varan finns kvar på lager och när nästa leverans är planerad. Alla priser, kund-, artikel-, och fakturainformation hanteras i Extend Commerce och finns tillgängligt i kassasystemet.

- På så vis får till exempel en avtalskund alltid rätt pris i alla säljkanaler och HJ Hansen en övergripande kontroll på kreditlimiter och utestående fakturor, konstaterar Gabriel Andersson.

För mer information kontakta: Mathias Bredin, Extend Commerce, tel: 073-518 70 62, mail: mathias.bredin@extend.se 

English version attached (Word doc).

Om Extend Commerce

Extend Commerce är ett svenskt företag som har utvecklat en plattform för automatisk kontroll och synkronisering av lager-, försäljnings- och orderinformation mot multipla partners, kanaler och marknader. Extend Commerce kunder får inbyggd logik och realtidsdata för att kunna styra sina verksamhetsprocesser. Bättre information betyder bättre beslut för att optimera och utveckla ditt företag. Extend Commerce plattform är helt modulär och flexibel för att utöka funktionaliteten när du behöver den. För mer information besök www.extend.se

Extend Commerce


Om Extend Commerce

Extend är ett nav för alla dina ordrar, som kommer från olika kanaler som webbbutiker, e-post eller elektroniskt överförda. Extend gör det enkelt för dig att få kontroll över alla dina ordrar, på ett ställe. Extend effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. Extend ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.


Kontaktpersoner

Mathias Bredin
Head of Sales & Marketing
Mathias Bredin