2018-05-30 11:09Pressmeddelande

Extend Commerce lanserar Morning Dew - för flexibilitet och kontroll

null

Extend Commerce nya WMS-applikation digitaliserar dina lagerprocesser, är 100 % flexibel och kan integreras med många andra applikationer som e-handelsplattsformar och Fortnox.

Vissa säger att morgondugg (morning dew) är magiskt. Andra säger att det representerar lycka. För oss är det ett nytt sätt att hantera dina vardagliga processer. Nya tankar, nya möjligheter genom att få total transparens oberoende av hur du arbetar och vilka verktyg du använder.

Extend Commerce nya WMS-applikation sammanställer och synkroniserar information vilket hjälper dig att effektivera och optimera. Applikationen är lätt att anpassa och expandera för företag som hanterar lager, har konsignationslager eller tredjepartslager hos en 3PL. Dess förmåga att skala upp och anpassa sig till nya förutsättningar gör applikationen unik.

Huvudfunktionerna i appen omfattar inventarier, uttag och mottagande av varor som alla synkroniseras med Extend Commerce och Fortnox. Oavsett var, eller på vilken enhet, du arbetar får du en fullständig översikt. WMS-applikationen är molnbaserad och kunderna får tillgång till den via handhållen enhet - bärbar dator, terminal etc - utan att behöva installera och drifta lösningen lokalt.

Vår moderna värld är i ständig förändring och våra kunder måste på ett enkelt och effektivt sätt kunna anpassa sig till nya förutsättningar. En viktig fördel med vår nya WMS-applikation är kombinationen av operativ effektivitet av kärnprocesser kring plock och packning, kombinerat med möjligheten att digitalisera hela lagerprocessen via en molntjänst, säger Mathias Bredin, marknads- och försäljningschef på Extend.

Extend kan konfigureras för att stödja ett brett spektrum av logistikinställningar. Bland annat för att erbjuda traditionella 3PL-lösningar för flera kunder, inklusive kvitto, pick & pack och transportbokning.

Tid är pengar och lösningen är optimerad för att göra åtgärder så snabba och smidiga som möjligt. Förutom bulk- och standardoperationerna i lagret stödjer applikationen hantering av tilläggstjänster i samband med lagerverksamheten. Till exempel kan möjligheten att konfigurera produkter eller olika förpackningar och inslag göra det möjligt att erbjuda speciella presentförpackningar för att passa kundernas krav.

För mer information kontakta:

Mathias Bredin, Extend, tel 073-518 70 62, e-mail mathias.bredin@extend.se

Om Extend Commerce

Extend Commerce är ett svenskt företag som har utvecklat en plattform för automatisk kontroll och synkronisering av lager-, försäljnings- och orderinformation mot multipla partners, kanaler och marknader. Extend Commerce kunder får inbyggd logik och realtidsdata för att kunna styra sina verksamhetsprocesser. Bättre information betyder bättre beslut för att optimera och utveckla ditt företag. Extend Commerce plattform är helt modulär och flexibel för att utöka funktionaliteten när du behöver den. För mer information besök www.extend.se

Extend Commerce


Om Extend Commerce

Extend Commerce effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. Extend Commerce ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.


Kontaktpersoner

Mathias Bredin
Head of Sales & Marketing
Mathias Bredin