2019-10-24 13:23Pressmeddelande

Extend ingår samarbete med Shopbox

null

Shopbox, ett molnbaserat kassasystem och Extend- en perfekt kombination! Genom att integrera de båda systemen får kunden en realtidsöverblick över lager, ordrar och fakturering och kan skräddarsy erbjudande och rabatter till enskilda kunder.

Shopbox hanterar alla typer av kassabetalningar, som blandbetalningar och presentkort. Genom att integrera kassasystemet med affärssystemet får kunden realtidskontroll över lager, ordrar och fakturering. I samma sekund varan går ut räknas lagret ner.

Integreringen mellan de båda systemen innebär även en möjlighet att koppla ihop kundklubbar för att identifiera enskilda kunder och anpassa rabatter eller erbjudanden på ett effektivt sätt.

-Vi har letat efter en samarbetspartner med en modern molnbaserad lösning och Shopbox uppfyller alla de kriterierna. Genom att samarbeta kan vi ge kunderna en smidig lösning som effektiviserar och skapar kundnytta för deras egna kunder, säger Mathias Bredin, marknads- och försäljningschef på Extend.

Sammanlänkningen av de två systemen är en smidig process. Danska vinimportören HJ Hansen var första kund att prova den integrerade lösningen. Butikspersonalen kan nu direkt se om varan finns på lager och när nästa leverans är planerad. Alla priser, kund- artikel- och fakturainformation uppdateras i Extend och förs direkt vidare till Shopbox.

-Vi tror att det här bara är början, marknaden är mogen för den här typen av heldigitala lösningar. Fler och fler inser fördelarna med att ha allt samlat i ett system där de kan ha en total översikt, säger Mathias Bredin.

Shopbox arbetar med flera stora kunder i Norden, bland annat modeföretaget Ilse Jacobsen, danska Järnvägen och godisföretaget Tom´s.

För mer information kontakta Mathias Bredin, Extend, tel 073-518 70 62, mail: mathias.bredin@extend.se

Om Extend

Extend är ett svenskt företag som har utvecklat en plattform för automatisk kontroll och synkronisering av lager-, försäljnings- och orderinformation mot multipla partners, kanaler och marknader. Extends kunder får inbyggd logik och realtidsdata för att kunna styra sina verksamhetsprocesser. Bättre information betyder bättre beslut för att optimera och utveckla ditt företag. Extends plattform är helt modulär och flexibel för att utöka funktionaliteten när du behöver den. För mer information besök www.extend.se

Think small, Extend


Om Extend Commerce

Extend effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. Extend ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.

Kontaktpersoner

Mathias Bredin
Head of Sales & Marketing
Mathias Bredin