2022-07-11 21:20Pressmeddelande

Anton Dahlberg med besättning trea i Childhood Match cup

Anton under prisutdelningen. Foto: Niklas OhlsonAnton under prisutdelningen. Foto: Niklas Ohlson

Anton Dahlberg och hans besättning slutar på en meriterande 3e plats i Childhood Match cup på Marstrand. I de hårda vindarna räckte man inte riktigt till mot franska Laservärldsmästaren och matchracing seglaren Jean Baptiste Bernaz som trivdes bäst i dom hårda vindarna under lördagen.

Det var verkligen tight i sista racet - vi ledde på sista länsen men fransmännen lyckades precis passera oss och ta hem segern, säger skepparen Anton Dahlberg.

Lite surt att vi även släppte förbi Sam Gilmour och hans australienska team, som vi slutade på samma poäng som, men eftersom dom var före i sista racet tog de andra plats. Vi är dock nöjda med vår prestation, vi har blivit bättre hela veckan och kände att vi verkligen hade chansen att gå hela vägen idag. Dock ett stort grattis till fransmännen som sett till hela veckan var stabila och förtjänade vinsten! Vi hoppas vi kan komma tillbaks och ta revansch. Formatet sprint racing och Marstrand som arena är fantastiskt avslutar Anton.

Teamet som representerar KSSS bestod av Anton Dahlberg, Olof Lundgren, Pontus Meijer och Mathias Bredin. Tack till Extend Commerce och Helly Hansen för sponsringen av denna regatta!

 

 


Om Extend Commerce

Extend är ett nav för alla dina ordrar, som kommer från olika kanaler som webbbutiker, e-post eller elektroniskt överförda. Extend gör det enkelt för dig att få kontroll över alla dina ordrar, på ett ställe. Extend effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. Extend ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.

Kontaktpersoner

Mathias Bredin
Head of Sales & Marketing
Mathias Bredin