2021-12-22 16:47Nyheter

Nyhetsbrev december 2021

Wikinggruppen på nya upptåg

Under 2021 har vi arbetat fram en ny integration till den svenska e-handelsleverantören Wikiginggruppen. Vår kund Racketdoktorn var först ut med att kombinera e-handelslösningen och Extend Commerce BACKEND, och ytterligare ett par samarbeten är nu på gång inom kort. Wikinggruppen har byggt mot vårt API, och tillsammans skapar vi nu nya möjligheter för e-handlare att växa.


Positiva tongångar från Sello

Sello är en hubb för marknadsplatser, ja, en gateway som öppnar nya försäljningsvägar för e-handelsbolag. Sello har byggt mot våra API:er och skapat en integration till Extend Commerce. Integrationen gör det nu möjligt för våra kunder att ansluta till ett enda ställe och per automatik få tillgång till i dagsläget drygt femtio marknadsplatser som El Corte Inglés, Zalando, Amazon, Stadium, Afound och många, många fler. Kontakta mathias.bredin@extend.se för mer info.


Nya kunder hos Extend Commerce

 

Den senaste tiden har vi fått en rad nya samarbeten och kunder, och vi kan nu ödmjukt välkomna bland andra Spares, ERT Godis, DO88, Hydraulkompaniet och Elixir Pharma som nyligen anslutit sig till oss. Detta betyder att vi rundar av året starkt, och att vi har flera spännande projekt att starta upp under första halvan av 2022. Givetvis är vi också stolta över att hitta samarbeten inom vitt skilda branscher och verksamheter, och att vi kan fortsätta utvecklas tillsammans med andra tillväxtbolag.


Vi växer i Växjö

Extend Commerce expanderar och vi har nyligen etablerat ett nytt kontor i Växjö. Vi sitter i Byn: stans nya kontorshotell och coworking-anläggning. Här hittar du vår avdelning för implementationer, och ett tydligt tekniskt fokus. Från Byn har vi också nära till Fortnox som vi ju samarbetar mycket med. Även flera andra aktörer inom den digitala sfären har samlats i närheten, vilket såklart är spännande och utvecklande för oss. Vi hoppas nu att vi kan fortsätta växa i Växjö.


*~*~ God jul & gott nytt år ~*~*

Nu är planerna i full gång inför ett nytt spännande år, men innan dess gör vi en liten tillbakablick på året som gått. Först och främst så är det extremt kul att konstatera att 2021 är det år då flest antal nya kunder aktiverats i bolagets historia. Bakom det står förstås ett gediget arbete med plattformen, fokus på Kundtjänst & Support och en stor satsning på E-learning som nu gör det både enklare och snabbare att komma igång.

2021 har också varit ett år av stora genomgripande produktförändringar med bland annat helt ny orderbokning, förbättrade uppladningsfunktioner och helt nya sidor för rapporter. Vi har också lanserat vårt koncept kring API-katalogen fullt ut vilket gör det möjligt att använda Extend Commerce BACKENDs logik och funktioner som en ”blackbox” ihop med en webshop eller andra affärssystem.

Under november hade vårt Produktråd, bestående av en grupp mycket initierade kunder, sitt första möte. Tack alla för ett väldigt fint deltagande! Vi ser fram emot nästa möte, nya insikter och kunskapslyft i april 2022.

Jag vill också rikta ett varmt tack till kunder och leverantörer för gott samarbete under året. Nu lägger vi snart 2021 till handlingarna, och ser fram emot fortsatt goda affärsrelationer under kommande år.

I år skänker vi en julgåva till Hela människan, och stödjer deras arbete för att hjälpa de mest utsatta i samhället. Vi tror på att varje handling för något gott gör stor skillnad, och jag hoppas vårt bidrag kan hjälpa människor som saknar boende eller har en utsatt familjesituation.

Jag vill slutligen passa på att önska dig en lugn och avkopplande jul, och ett gott nytt år!

 

Hälsningar
Gabriel Andersson, CEO


Om Extend Commerce

Extend är ett nav för alla dina ordrar, som kommer från olika kanaler som webbbutiker, e-post eller elektroniskt överförda. Extend gör det enkelt för dig att få kontroll över alla dina ordrar, på ett ställe. Extend effektiviserar & hanterar affärskritisk processer för ekonomi, lager, och orderinformation mot multipla partners, kanaler & marknader. Extend ger kontroll och realtids information samt inbyggd logik och intelligens för affärsprocessen.


Kontaktpersoner

Mathias Bredin
Head of Sales & Marketing
Mathias Bredin