2023-05-29 06:00Nyheter

D-Link lanserer brukervennlig 5G/LTE-antenne med høy ytelse for utendørs bruk

DWP-1010 5G/LTE utendørs antenne (CPE)Robust design og fleksible distribusjonsalternativer leverer avansert 5G-tilkobling med enestående hastigheter og lav ventetid til bedrifter og hjem

[Stockholm – 29. mai, 2023] – D-Link, en global leder innen nettverks- og kommunikasjonsteknologi, avduker DWP-1010, en helt ny utendørs 5G/LTE-antenne (CPE), som gjør det mulig for brukere at koble seg til et ultraraskt 5G-internett med multigigabithastigheter. 

Den høyytelses 5G / LTE-antennen for utendørs bruk, brukt som en fast enhet for mobil bredbåndstilkobling (FWA), gir lynrask multigigabit-tilkobling til større bedrifter, små og mellomstore bedrifter og forstads- og landlige hjem. DWP-1010 tilbyr et utmerket alternativ til fast bredbåndstilkobling via fiber eller xDSL i urbane områder.  Med sin robuste design og seks interne 5G/LTE-antenner er produktet  fullt utstyrt for enkelt å installeres hvor som helst for optimalt 5G-mottak.

DWP-1010 er en allsidig løsning for å møte ulike forretningsbehov. For små og mellomstore bedrifter kan enheten brukes som en backup for, eller for å avlaste den faste bredbåndstilkoblingen for å gi en redundant tilkobling, som alltid er tilgjengelig (forutsatt at det er et 5G / LTE-signal). Det gir også avansert tilkobling for fabrikker eller lagre på avsidesliggende steder. Med denne 5G / LTE-antennen for utendørs bruk kan tjenesteleverandører levere multigigabit-internett til flere kunder i landlige områder uten å måtte trekke og begrave dyre fiberlinjer.

Med støtte for 5G og LTE leverer DWP-1010 neste generasjons 5G-hastigheter på opptil 4 Gbps og 4G LTE-hastigheter på opptil 2 Gbps. Backup-funksjonen "5G til LTE" sikrer at du forblir tilkoblet hvis 5G-signalet blir utilgjengelig.

DWP-1010 er enkel å installere og har en 2,5 Gigabit Ethernet LAN-port med støtte for Power over Ethernet (PoE). Enheten drives av den medfølgende PoE-adapteren og kobles til via en enkelt Ethernet-kabel uten ekstra strømkabel, mens multigigabit Ethernet-porten maksimerer datakapasiteten.

DWP-1010 er spesielt designet for å tåle utendørsmiljøer, og er bygget med et robust IP67-klassifisert værbestandig chassis for å beskytte det mot ekstremvær. DWP-1010 leveres med fleksible installasjonsalternativer som gjør det enkelt å installere, bruke og administrere. Den kan monteres på en stolpe eller en vegg og anbefales utendørs på høyere steder som tak, balkonger eller utendørsvegger for å få best mottakelse.

DWP-1010 er designet for å gjøre det mulig for bedrifter og husholdninger å dra nytte av Europas stadig voksende 5G-dekning. Siden den er laget i Taiwan (MIT), vil kvalitetssikringen av produktet mer enn oppfylle forventningene til pålitelighet.

 Om D-Link

D-Link designer, utvikler og produserer prisbelønte nettverks- og trådløse produkter, videoovervåkning og automatiseringsløsninger for hjem og bedrift. Som et verdensledende selskap skaper D-Link betingelsene for fremtidens kommunikasjon. D-Link er også en viktig del av smarthjemmet, så det er enkelt og rimelig for folk over hele verden å kunne overvåke, automatisere og kontrollere hjemmene sine uansett hvor de er, når som helst via en smarttelefon eller nettbrett. D-Links omfattende serie med innovativ og intuitiv teknologi med høy ytelse er tilgjengelig for både bedrifter og enkeltpersoner gjennom sitt globale nettverk av ulike forhandlere, detaljhandlere og tjenesteleverandører. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: https://eu.dlink.com/no/nb


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera