2014-04-01 09:58Presse meddelelse

Verdens første 11ac-router og oplader i lommeformat

null

Det er slut med søvnige hotspot-forbindelser, og telefoner der løber tør for strøm, når du er på farten. D-link lancerer verdens første bærbare 11ac-router med integreret oplader til mobiltelefonen.

København, den 1. april 2014 - Den nye 11ac router og oplader DIR- 510L vejer kun 154 gram og giver høj sprinterhastighed og trådløs frihed. DIR- 510L er designet til rejsende, der ønsker let adgang til hurtigt internet overalt, og den indbyggede oplader sikrer, at der altid er strøm på de mobile enheder - selv under rejser og vandreture i naturen.

Lomme-routeren tilbyder flere smarte funktioner, når du rejser. Du kan fx koble alle ønskede enheder trådløst til et Wi-Fi hotspot og via et usb-stik, kan du hurtigt streame og dele dokumenter, film og billeder.

-  Vi har brug for at kunne koble os internettet når som helst, og derfor stiger behovet for at dele en internetforbindelse med familie eller kolleger også. Flere og flere mobile enheder har fået integreret 11ac-teknologi, og med D-Links nye bærbare router DIR-510L er det hurtigt og nemt at oprette et bærbart Wi-Fi-hotspot, siger Marco Stenvall, Product Manager Consumer Products, D- Link.

D-Links nye rejse-router har den nyeste trådløse standard (802.11ac), som giver fremragende trådløs ydeevne og lynhurtig dataoverførsel. Routeren anvender dual band teknologi og er bagudkompatibel med ældre Wi-Fi-enheder som 11g og 11n. Hastigheden på 750 Mbps opnås ved at kombinere båndbredden på 2,4 GHz og 5 GHz båndene. Hvert frekvensbånd kan anvendes som en separat Wi-Fi-netværk. Det er også muligt at oprette et gæstenetværk til besøgende – så de har adgang til internettet men ikke dit netværket.

Gratis app til at dele filer
Med mydlink app SharePort til iOS og Android får du adgang til dine dokumenter via en tilsluttet USB-harddisk, så du for eksempel kan streame en video til din tablet eller mobil.

Nøglefunktioner:

  • Indbygget batteri (4000 mAh) - oplader elektroniske enheder såsom mobiltelefoner og tablets.
  • To USB porte til et USB-drev eller et 3G/4G-modem – giver mulighed for at dele en mobil forbindelse.
  • mydlink™ SharePort™ app – til at streame indhold fra et tilsluttet usb-stik til flere trådløse enheder
  • Nem installation med brugervenlig grænseflade.
  • Indbygget DLNA-server og kompatibel med UPnP (Universal Plug and Play) – som streamer mediefiler trådløst nemt gennem forskellige enheder, herunder smart- tv, spillekonsoller og tablets.

For flere produktspecifikationer
http://www.dlink.com/se/sv/home-solutions/work/wireless-mobile-broadband/dir-510l-wi-fi-ac750-portable-router-and-charger

Størrelse
Vægt: 154 gram, højde: 140 mm, bredde: 59 mm og dybde: 16 mm.

Pris og tilgængelighed
DIR-510L er tilgængelig i butikkerne nu til en vejledende udsalgspris af 895 kroner.

Lavopløselige billeder
http://www.flickr.com/photos/dlinknordic/

Højopløselige billeder
ftp://ftp.dlink.eu/Product_Images/DIR-510L


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera