2014-09-08 11:49Presse meddelelse

Sæt fut i dine gamle højtalere med trådløs streaming

null

D-Links nye Music Everywhere forvandler dine gamle højtalere til trådløse WiFi-højtalere, så du kan streame musik trådløst fra din telefon eller tablet. Den indbyggede WiFi-extender sikrer store musikoplevelser i hele hjemmet.

København, den 8. september 2014 - D-link har netop lanceret Music Everywhere (DCH-M225), som let opgraderer hjemmets gamle højtalere med trådløs streaming. Music Everywhere streamer musik fra en smartphone eller tablet direkte til alle tilsluttede højtalere, der blot har et standard 3,5 mm jackstik. Samtidig fungerer Music Everywhere som en WiFi-extender.

"Music Everywhere gør det utroligt nemt at spille musik i hele hjemmet fra forskellige enheder og streaming-tjenester. Den indbyggede extender sikrer en stor musikoplevelse uanset, hvilket rum du befinder dig i,” siger Lasse Haizmann, Channel Account Manager,  D-Link Denmark.

Music Everywhere sættes direkte i en stikkontakt, og er kompatibel med både Android og iOS-enheder samt netværksbaserede medieafspillere. Designet er kompakt og bærbart og kan derfor hurtigt og nemt flyttes rundt i huset. Ved at installere Music Everywhere–enheder i forskellige rum, kan du med et enkelt klik på din smartphone flytte musiknumre fra et rum til et andet.

Music Everywhere virker sammen med alle højtalere og stereoanlæg med et standard 3,5 mm jackstik, og kan streame musik fra alle former for medieafspillere, smartphones og tablets, der understøtter DLNA eller Airplay.

Med WiFi Protected Setup (WPS) kan du installere musik overalt i hjemmet med kun et enkelt klik. Brugere, der ikke understøtter WPS, kan logge ind på D-Links webinterface for at styre enheden.

Music Everywhere når hastigheder på op til 300 Mbps, og hjælper WiFi-signalet igennem selv tykke vægge.

Pris og tilgængelighed

Music Everywhere er i butikkerne fra den 7. oktober til en vejledende udsalgspris af 449 kroner. 

Billeder
Billeder med lav opløsning: https://www.flickr.com/photos/dlinknordic 
Billeder i høj opløsning: http://bit.ly/mydlink-Home-bilder
Produkt: http://bit.ly/mydlink-Home-produktinfo


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera