2014-01-22 15:44Presse meddelelse

Overvågningskamera gør livet surt for udendørs vandaler

null

Tilråb, vold og hærværk. Mange danskere føler sig utrygge, når de færdes på store øde udendørs områder som parkeringspladser, banegårde og parker. Men det er hjælp på vej. En undersøgelse fra Politiets Efterretningstjeneste og TrygFonden viser, at synlige overvågningskameraer gør danskerne mere trygge.

Du kender det nok. En kold aften. Du tager en smutvej over den store parkeringsplads eller krydser parken, med en lidt utryg fornemmelse i maven, for at spare lidt tid. Et nyt udendørs IP-overvågningskamera i HD-kvalitet fra D-Link kan overvåge store udendørsområder og skabe større sikkerhed for danskerne 24/7. En stor undersøgelse fra Trygfonden viser nemlig, at vi føler os mere trygge, når et overvågningskamera følger vores vej.

”Det er en stor udfordring for fx uddannelsesinstitutioner eller parkeringspladser at overvåge alle aktiviteter på de store åbne områder. D-Links nye HD kuppelnetværks-kamera, DCS-6915, giver optagelser i høj opløsning og fanger alle detaljer. Det opfylder dermed virksomhedernes behov for at skabe sikkerhed for mennesker og værdier, " siger Magnus Cederäng, marketingschef, D-Link AB.

Fanger hvert et hårstrå

I modsætning til mange ældre kamera-modeller med D1 (720 × 576) opløsning, er D-Links nyeste udendørs kuppelkamera udstyret med en tre megapixel Sony Exmor CMOS-sensor, som giver Full HD 1080p højopløsningsbilleder med en enestående detaljeringsgrad.

Kameraets aftagelige IR cut filter giver detaljerede billeder selv i svagt lys, mens den indbyggede Wide Dynamic Range (WDR) korrigerer for lysforholdene hvad enten det drejer sig om middagssolen eller et mørkt skydække. Disse funktioner, kombineret med en autoiris- og integreret modlyskompenserings-linse (BLC), gør kameraet velegnet til udendørs-optagelser.

Kameraet giver en række fordele til virksomheder som har behov for en hurtig, præcis og brugervenlig sikkerhedsløsning. Det kan indstilles i 256 forskellige positioner og op til otte patrulje-sekvenser. Det kan hurtigt skifte mellem de forskellige forudindstillede indstillinger eller rotere 360 grader med op til 400 grader per sekund. Det sikrer, at ingen bevægelse misses. Kameraet kan tilte fra -10° til 190°, så brugeren kan se hvad der sker, selv når der er zoomet ind. Det indbyggede 20X optisk- og 8X digital zoom sikrer, at vigtige billeder fanges helt ned i mindste detalje, hvilket gør kameraet til en meget effektiv overvågningsløsning.

«Med et omfattende udvalg af funktioner giver kameraet fred i sindet 24/7 hos de sikkerhedsansvarlige i store virksomheder og organisationer og hos de personer, som færdes på områderne, " siger Magnus Cederäng, marketingschef, D-Link AB.

Vandalerne kan ikke komme ind

Kamerahuset er vandalsikret, IK10- og IP66-certificeret og vandtæt. Med sit indbyggede varmblæser og ventilator er kameraet bygget til at modstå de skiftende danske vejrforhold. Der er desuden mulighed for at sikkerhedspersonalet kan bruge den indbyggede lydenhed til at kommunikere med ubudne gæster og vandaler eller bruges som indgangssystem. Kameraets maske-funktion giver mulighed for at blokere op til 16 områder for at sikre privatlivets fred og beskytte medarbejderes og kunders rettigheder. Maskeringerne vises på alle video-streams og optagede videoer, og der registreres ikke bevægelser i områderne.

Kameraet leveres med det gratis D-ViewCam ™ kamerastyrings-software, der giver brugerne mulighed for at følge op til 32 kameraer på en enkelt computer. Når der opfanges bevægelser, afsendes automatisk e-mail-advarsler til administrator. Kameraet har indgang til mikro SD / SDHC-kort, hvilket kan være en stor fordel i tilfælde af netværksnedbrud.Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera