2018-01-11 15:43Presse meddelelse

Nye intelligente strømstik fra D-Link understøtter de mest populære smart home-platforme

null

D-Link lancerer nu de nyeste skud på stammen inden for smart home-teknologi: DSP-W115 Smart Plug, DSP-W245 Power Strip og den nye mydlink-app, som gør det muligt at automatisere hjemmet og integrere D-Links produkter med Amazon Alexa og Google Assistant.

Med D-Links nye DSP-W115 Smart Plug og DSP-W245 Power Strip er det nemmere end nogensinde før at skabe et forbundet hjem, hvor elektriske apparater som lamper, tv og overvågningskameraer kan styres via mobilen, uanset hvor i verden, du befinder dig.

Integrationen med Amazon Alexa og Google Assistant betyder nemlig, at alt i hjemmet kan styres med stemmen ved hjælp af de intelligente højtalere fra blandt andre Amazon Echo og Google Home. Samtidig gør IFTTT-integration og automatisering med mydlink-kameraerne hjemmet mere komfortabelt, bekvemt og effektivt.

Få statistikker over dit forbrug 

Med den opdaterede brugerflade er mydlink-appen nemmere at bruge end nogensinde før, og app’ens mange genveje gør det let at få adgang til de ønskede enheder. Samtidig gør ”one tap”-funktionen det muligt at styre flere enheder, alarmer og automatiseringer med blot et enkelt tryk på smartphonen.

“I løbet af de sidste par år er forbrugerne blevet mere og mere fortrolige med at bruge smart home-enheder gennem platforme som Amazon Alexa og Google Home, og vi forventer, at den udvikling fortsætter,” siger Kevin Wen, D-Links europæiske chef. ”Målet med den nye mydlink-app er derfor både at gøre de mange smart home-løsninger endnu mere tilgængelige, samtidig med at det bliver lettere for forbrugeren at bevare overblikket, fordi det hele kan kontrolleres i ét enkelt interface.”

Den intelligente stikdåse DSP-W245 gør det muligt at overvåge og styre strømforbruget hos tilkoblede enheder, ligesom den kan tilføre ekstra strøm og beskytte mod overophedning. Ved hjælp af mydlink-app’en får du både adgang til detaljerede statistikker over dit strømforbrug og notifikationer, når en enhed automatisk tændes og slukkes, når din valgte forbrugsgrænse for strøm er nået, eller hvis en enhed er blevet slukket på grund af overophedning.

Teknologiens features i korte træk:

  • Tænd og sluk elektriske apparater ved hjælp af din smartphone eller tablet – hvor end du befinder dig.
  • Tidsindstil apparater som lamper eller radiatorer til at tænde eller slukke på et givent tidspunkt.
  • Automatisér dit intelligente hjem ved hjælp af mydlink-app’ens integration med IFTTT.
  • Stemmestyring ved hjælp af Amazon Echo og Google Assistants intelligente højtalere.
  • Push-notifikationer, når dine apparater tændes eller slukkes.
  • Tilslutning til hjemmets eksisterende Wi-Fi.


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera