2018-01-11 15:41Presse meddelelse

Ny generation af Whole Home Wi-Fi giver ekstraordinær dækning i selv de største hjem

null

D-Link udvider nu sin Covr Whole Home Wi-Fi-serie med helt nye produkter. AC2200 Tri-Band Wi-Fi-systemet (COVR-2202) og AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi-systemet (2-pak COVR-C1202 eller 3-pak COVR-C1203) fjerner både de døde zoner uden Wi-Fi, samtidig med at de opfylder det moderne intelligente hjems krav om stabilt og lynhurtigt internet.

Covr Whole Home Wi-Fi-systemerne arbejder sammen med din nuværende router om at skabe stabilt Wi-Fi i alle afkroge af hjemmet, og de har den nødvendige ydeevne til at understøtte mange forbundne enheder på én gang.

Med MU-MIMO-teknologi, der sikrer forøget og mere effektiv throughput, fjerner de tre AC1200 Dual-Band Covr-punkter i COVR-C1203 (to i COVR-C1202) de irriterende døde zoner uden Wi-Fi. På den måde skaber de en samlet zone af lynhurtigt og stabilt Wi-Fi i hjem på op til 465 m2. De nye Covr-systemer er altså perfekte til dem, der kører krævende og tunge programmer eksempelvis i forbindelse med gaming og streaming – og som ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, uanset hvor i hjemmet, de befinder sig.

For dem, der har brug for 100 procent dækning i større hjem, er COVR-2202 perfekt. Systemet består af to AC2200 Tri-Band Covr-punkter med særlig stor ydeevne (to 5 GHz-bånd og et 2.4 GHz med en hastighed på op til hhv. 866 Mbps og 400 Mbps), der fjerner alle døde zoner og giver lynhurtig Wi-Fi i hjem på op til 550 m2.

D-Link har udstyret alle produkterne med intelligent roamingteknologi, som sikrer, at forbindelsen aldrig bliver afbrudt. Intelligent roaming analyserer hele tiden den trådløse signalstyrke og kobler automatisk dine enheder på det Covr-punkt, der har det stærkeste Wi-Fi-signal.

For dem, der foretrækker en kabelforbindelse til specialiserede enheder, såsom netværkstilsluttede datalagre (NAS), smart-tv eller spillekonsoller, giver to Gigabit Ethernet-porte per Covr-enhed solid og pålidelig kabelydelse.

Den simple ’plug and play’-opsætning gennem enten mydlink Wi-Fi-app’en eller via browseren betyder, at du hverken behøver at have styr på gigahertz eller megabytes for at få glæde af stabilt og pålideligt Wi-Fi i hele dit hjem.

Med Covr-systemerne får du:

  • Intelligent roaming – somautomatisk kobler dig på det stærkeste Wi-Fi-signal, når du bevæger dig fra rum til rum, så du ikke behøver at koble af og på.
  • MU-MIMO teknologi – skaber et kraftfuldt, hurtigt og effektivt Wi-Fi-netværk, som kan håndtere mange forbundne enheder på én gang.
  • Intelligent styring – Intelligent Wi-Fi, der automatisk placerer trådløse enheder på det optimale trådløse bånd.
  • Mulighed for at udvide netværket – Covr er en skalerbar løsning. Hvis du mangler dækning, tilføjer du bare et ekstra Covr-punkt.
  • Simpel ’plug and play’-setup – Konfigurér dit netværk ved hjælp af den gratis D-Link Wi-Fi-app eller den brugervenlige browserløsning.
  • Lynhurtig kabelforbindelse – To Gigabit Ethernet LAN-porte per enhed giver dig ekstremt hurtig kabelforbindelse for specialiserede enheder.


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera