2018-01-11 15:44Presse meddelelse

Nu kan du styre kamera og strømstik med stemmen

null

I dag offentliggør D-Link, at en række produkter i slutningen af måneden vil være kompatible med Google Assistant. Det drejer sig om:

  • mydlink DCS-8000LH HD Mini Wi-Fi kamera
  • DCS-8100LH HD Wi-Fi kamera
  • DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug
  • DSP-W245 mydlink Wi-Fi Power Strip

Det betyder blandt andet, at dine kameraer kan kobles til Chromecast, så du kan få vist de levende billeder på dit tv, ligesom du kan tænde og slukke for din mydlink Wi-Fi Smart Plug og Wi-Fi Power Strip gennem Google Assistant.

”Med D-Links nye produktintegration med Google Assistant har du mulighed for at styre dit mydlink-kamera og intelligente strømstik alene med din stemme,” siger Kevin Wen, direktør for D-Link i Europa, og fortsætter: ”Vi har planer om at udvide sortimentet af Google Assistant-kompatible produkter, så vi kan gøre det endnu lettere for forbrugerne at automatisere deres smart homes.”

For at konfigurere enhederne skal du blot gå ind i indstillingsmenuen i din Google Home-app eller Google Assistant på din telefon. Her skal du vælge Home Control og følge instruktionerne – så er din mydlink-konto koblet til Google Assistant. 


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera