2013-11-28 13:31Presse meddelelse

Kamera kan stoppe svind på byggepladsen

null

Hvis du selv vil holde øje med dine værdier: Hvert år stjæles der for millioner af kroner materialer, værktøj og maskiner fra både små og store byggepladser; men med smart overvågning kan tyvene stoppes. D-link er klar med et robust overvågningskamera, designet til at sende billeder i høj kvalitet både dag og nat fra fx byggepladsen. Driften koster ikke noget, kameraet kører på nettet.

København, den 28. november 2013 – tyverier på byggepladsen er desværre noget, de fleste håndværkere og entreprenører oplever med tiden, og flere får øjnene op for, at overvågning kan være en del af løsningen på problemet. Videoovervågning af byggepladsen har både en præventiv effekt og, hvis der alligevel sker indbrud, fungerer optagelserne af indbruddet, som et stærkt bevismateriale over for både politi og forsikringsselskab.

Ved hjælp af kameraer placeret klogt på byggepladsen, kan der holdes øje med materialer, værktøjer og maskiner - både dag og nat. Og via internettet er det muligt både at zoome, fokusindstille og se billeder fra overvågningskameraet uanset, hvor man befinder sig. Det skaber ekstra tryghed om natten, i weekender og på ferier.

IP-kameraet, Full HD WDR Day & Night Outdoor Camera (DCS-7513), er designet med blandt andet tanke for byggepladsernes særlige krav. Kameraet optager klare billeder i fuld HD-kvalitet i al slags belysning og al slags vejr, og det indbyggede system for opvarmning og afkøling betyder, at kameraet kan installeres næsten overalt - indendørs som udendørs.

”Hidtil har HD-videoovervågning i områder med meget varierende belysning været en udfordring for mange. Vores kamera løser problemet, og så er det let at installere, integrere og administrere,” siger Magnus Cederäng, produktchef, D-Link.

Tager skarpe billeder på 30 meters afstand – i mørke
DCS-7513 leverer HD-video i høj kvalitet. Modellen har to megapixel CMOS sensor og et motoriseret P-iris objektiv, der giver ekstra dybde til billedet og gør kameraet i stand til at fokusere på hele billedet frem for et punkt. En indbygget infrarød LED sikrer gode billeder i fuldstændigt mørke på op til 30 meters afstand, mens kameraets WDR-teknologi giver et skarpt kontrastforhold og tydelig billedkvalitet i alt slags vejr.

DCS-7513 er IP66-klassificeret og har en robust konstruktion, der beskytter mod både hærværk og barske vejrforhold.

Enkel installation og gratis software
Kameraet har plug-and-play-installation, og med Power over Ethernet (PoE) er det muligt at sætte strøm til kameraet via netværkskabel. Softwaren D-ViewCam medfølger gratis og muliggør central registrering og håndtering af op til 32 netværkskameraer. D-ViewCam tilbyder digital overvågning og afspilning med en bred vifte af funktioner, herunder planlægning og Motion Detection, der kan udløse optagelsen og sende besked via e-mail til en eller flere brugere.

Forskellige muligheder for lagring af video
Med et hukommelseskort er der mulighed for lagring af video på selve kameraet - uden at det kræver en computer eller netværksbaseret storage. Men det er også muligt at tilslutte kameraet til en NAS (Network Attached Storage), eller en NVR (Network Video Recorder), som kan placeres et helt andet sted end selve kameraet. Den optimale løsning for maksimal sikkerhed.

Flere funktioner

  • Bevægelsesregistrering samt tidsplan for, hvornår kameraet skal være aktiveret.
  • Maskering for integritetsbeskyttelse.
  • Sikker adgang til video streaming.
  • Godkendte brugere kan via internettet ændre indstillinger på kameraet.
  • Effektiv udnyttelse af båndbredde da kameraet komprimerer billedet for bedre netværksudnyttelse.Dette kan justeres i realtid for at optimere ydeevnen.
  • 2-vejs lyd giver mulighed for kommunikation med gæster eller ansatte.


Produktsider med specifikationer

http://www.dlink.com/se/sv/search?q=DCS-7513

Billeder
www.flickr.com/photos/dlinknordic

Pris og tilgængelighed
Kameraet DCS-7513 er i handlen nu. Vejledende udsalgspris er 6.880 kroner.


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera