2013-11-26 04:29Presse meddelelse

Hold øje med din baby på din tablet

null

Som nybagt forælder skaber det tryghed altid at vide, at din nyfødte har det godt. Med D-links nye babykamera kan du se, høre og tale med din baby, hvor som helst og når som helst fra din pc, tablet eller smartphone.

København, den 26. november 2013 – D-Link introducerer nu EyeOn™ Baby Camera (DCS-825L), som indeholder et væld af funktioner og med et kamera i HD-kvalitet. Kameraet er designet til forældre, der gerne vil holde ekstra øje med det lille ny familiemedlem. Kameraet har trådløs forbindelse til nettet, temperatur- og lydsensorer, natkamera og fjernadgang. Via appen "mydlink Baby app" kan forældrene let få adgang til live video af barnet fra smartphones og tablets.

"At holde ekstra godt øje med den nyfødte tiltaler mange forældre. Har barnet det for varmt eller for koldt, ligger dynen, som den skal og er alt, som det skal være? Med dette professionelle babykamera er forældrene altid til stede, og det skaber ekstra tryghed,” siger Marco Stenvall, produktchef, D-Link Nordic.

D-link EyeOn™ Baby Camera indeholder alt det bedste i IP-kamerateknologi, og har alle de funktioner, forældre har brug for. Via en indbygget mikrofon og højtaler, kan forældrene tale til og berolige barnet på afstand – og hvis tempraturen stiger eller falder mere end defineret, så sendes der straks alarm til forældrene. Det samme sker, hvis barnet græder.

Der er også mulighed for at tilføje lokal datalagring, så alle optagelser kan gemmes. Og så er der indlagt små vuggeviser, som kan hjælpe barnet med at falde i søvn. Babykameraets indbyggede infrarøde lysdioder gør det muligt at overvåge barnet i totalt mørke, så man kan se til barnet uden at tænde lyset. Kameraets moderne design passer fint til barneværelset, hvor det kan monteres på en væg eller stilles på et bord.

Babykameraet har udskifteligt cover i blå og pink.

D-Link EyeOn™ Baby Camera er i butikkerne fra den 26. november. Vejledende udsalgspris er 1095 kroner.

D-link samarbejder med Twentieth Century Fox om lanceringen af filmen "Walking with Dinosaurs:3D Movie". Ligesom forældre kan stole på, at  EyeOn™ Baby Camera fanger de uvurderlige øjeblikke i deres børns udvikling, så giver "Walking with Dinosaurs: 3D Movie'' den ultimative medrivende oplevelse af livet for en ung dinosaur og hans kammerat, fuglen Alex. For første gang i historien vil publikum virkelig se og føle, hvordan det var, da dinosaurerne herskede på jorden.Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera