2014-05-05 14:04Presse meddelelse

Første 11ac-kamera i farver: Tyvens nye fjende

null

København, den 5. maj 2014 – D-Links nye IP-kamera, DCS-2136L, tager stærke og helt nye metoder i brug for at bekæmpe ubudne gæster i hjemmet eller virksomheden døgnet rundt. IP-kameraet er udrustet med den nyeste trådløse standard, 11ac, der sikrer lynhurtig hastighed og dermed højere video- og lydkvalitet selv på længere afstande. Standarden giver også udvidede muligheder for placeringer og setup med flere kameraer sluttet til det trådløse netværk.


Kameraets avancerede teknologi, ‘Color Night Vision’ og de monterede hvide lysdioder, gør det muligt at sende livebilleder i farve både dag og nat. Bryder en person ind, vil kameraets hvide lysdioder desuden sende en advarsel for at få indbrudstyven til at se direkte på kameraet. Det gør produktet til det oplagte valg, når der ønskes en optimal sikkerhedsløsning til hjem eller virksomhed.

Kameraet giver detaljerede billeder i 720p HD-kvalitet, og det kan panorere, zoome og forstørre områder op til 10 gange med med dets ePTZ og digitale zoom-funktion. Det er nyttigt, hvis der skal overvåges store områder som et kontor, et lager eller en reception.

Hold øje med virksomheden på din smartphone
Kameraet er udstyret med D-Links cloud-teknologi, mydlink, der giver brugeren adgang til kameraet fra en computer, smartphone eller tablet. Det sker via en webtjeneste (https://dk.mydlink.com) eller den gratis app ’mydlink Lite’ til iOS eller Android. Herfra kan brugeren også styre og indstille kameraet fra afstand med et væld af nye funktioner som: ‘Bevægelsesdetektering’, ‘pinch-to-zoom’, ‘to- vejs audio’, ‘pan/tilt’ samt mulighed for at konfigurere optagelsesplaner. På det medfølgende 16 GB microSD-kort kan der optages video ved bevægelsesdetektering, og optagelser kan sættes i gang på et bestemt klokkeslet .

Softwaren ‘D-ViewCam’ medfølger gratis og tillader central registrering og håndtering af op til 32 netværkskameraer. D-ViewCam giver digital overvågning og afspilning med en bred vifte af funktioner, herunder ‘Planlægning’ og ‘Motion Detection’, der kan udløse optagelsen og sende besked via e-mail til en eller flere brugere.

"Vi oplever, at efterspørgslen efter trådløs videoovervågning vokser, og D-link er med DCS-2136L på forkant med udviklingen. Det nye ip-kamera understøtter som det første på markedet den nye trådløse 11ac-standard. Uanset hvilken overvågningsløsning du er på udkig efter, tilbyder D-Link de bedste løsninger til en fornuftig pris,"siger Duncan Wallace, Business Development Manager IP Surveillance, D-Link i Norden.

DCS- 2136L er kompatibel med alle router-modeller, da standarden 11ac er bagudkompatibel med alle tidligere trådløse standarder.

Pris og tilgængelighed
Wireless AC Day/Night Camera with Color Night Vision (DCS- 2136L) kan købes i butikkerne i dag til en vejledende pris på 1.910 kroner (inkl. moms).

For mere information, kontakt venligst
Duncan Wallace, Business Development Manager IP Surveillance, D-Link i Norden.
E-mail: duncan.wallace@dlink.com
Telefon: 43 96 90 40


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera