2013-11-26 00:22Presse meddelelse

Fem råd, når du skal vælge babyalarm

null

D-link giver her fem tips, du bør overveje, inden du køber din babyalarm:

1. Styr på sikkerheden
Det er vigtigt at kontrollere, at kameraet er sikkerhedscertificeret, så ingen uvedkommende kan få adgang til din private live video. Ligeledes er det vigtigt at sikre sig, at netværket som dit babykamera er knyttet op til, er sikkert. Det gælder uanset, om der er direkte forbindelse mellem kamera og telefon – eller hvis kameraet er sluttet til dit eksisterende trådløse netværk.  

2. God kvalitet på både billede og lyd
En babyalarm er ikke til megen nytte, hvis billede- og lydkvaliteten ikke er i top. Mange af de billigere babyalarmer har lav skærmopløsning og dårlig lydkvalitet i både mikrofon og højtaler. Og hvis kameraet skal fange gode billeder i et mørkt rum, skal det have infrarøde lysdioder.

3. Minimer forstyrrelser og afbrydelser
De fleste babyalarmer bruger 2,4 GHz-båndet til trådløs kommunikation. Det gælder også for trådløse netværk. Det betyder ekstra trafik på 2,4 GHz-båndet og større risiko for støj og flere afbrydelser for både babyalarmen og enheder på det trådløse netværk. En internetbaseret babyalarm med mobile apps til iOS og Android, minimerer problemet og giver begge forældre adgang til live videoen fra afstand -  modsat en traditionel babyalarm som kun virker inden for en lokal, begrænset rækkevidde.

4. Nem opsætning og betjening
Som nybagt forælder er tiden og søvnen knap. Derfor vil du værdsætte, at babyalarmen både er let at installere og betjene. Vær derfor sikker på, at kameraet kan installeres på blot et par få tryk, og det virker i dagligdagen som en ubesværet hjælp.

5. Fordele og nyttige funktionen uden, det betyder mere hovedpine
Selv om ekstra funktioner kan betyde højere priser, er det vigtigt at vælge alarm efter behov. Ekstra funktionaliteter som temperaturføler med indbygget alarm, hvis barnet får det for koldt eller for varmt, skaber tryghed. Mens et indbygget natlys i kameraet, vuggeviser og tovejs-lyd kan dysse barnet hurtigt ind i søvnen igen.


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera