2013-03-22 12:50Presse meddelelse

D-Links 4G/LTE router - 4G til flere enheder

null

D-Link lancerer en 4G LTE router, som vil give 4G-abonnenter mulighed for at dele deres mobile forbindelse med flere brugere. Den nye 4G LTE Router (DWR-921) giver hjemmebrugere og små kontorer et alternativ til det normale bredbåndsabonnement.

4G spreder sig stadig i Europa, og den nye teknologi giver mulighed for, at tjenesterne kan anvendes på flere apparater i hjemmet eller på kontoret.

D-Links nye 4G LTE Router (DWR-921) giver brugerne et godt alternativ til ADSL- eller fiberforbindelse. For små kontorer kan dette også være et godt backup-alternativ, hvis deres nuværende bredbåndsløsning pludselig ikke fungerer. LTE giver hastigheder på helt op til 100 Mbit/s (ned) og 50 Mbit/s (op) afhængigt af mobilnettets kapacitet, signalstyrke samt den lokale operatørs regler og vilkår.

4G LTE Router (DWR-921) er nem at installere og fungerer med alle mobiloperatører. Brugeren skal isætte sit 4G SIM-kort og vælge mobiloperatør i installationsguiden. Fire Ethernet-porte og WiFi-standarden 802.11n er desuden integreret for nemt at kunne dele 4G-signalet med andre brugere og enheder.  

– De fleste mobiloperatører er i dag begyndt at tilbyde 4G-tjenester i vidt omfang for at kunderne får en endnu bedre og hurtigere internetforbindelse. Eftersom en endnu større mængde informationer lagres i skyen, og brugerne kræver at kunne være online hele tiden, øges behovet for at kunne oprette forbindelse. Med DWR-921 kan flere brugere få det bedste ud af deres 4G-abonnement, siger Marco Stenvall, Produktchef hos D-Link.

Funktioner og egenskaber
•   4G LTE (900/1800/2600/800 MHz)
•   3G (når der ikke er tilgængeligt 4G-signal)
•   Fire 10/100 LAN-porte
•   Ethernet WAN-port til bredbånd
•   802.11n/g/b
•   Trådløs kryptering af datatrafik med WEP/WPA/WPA2
•   Dobbelt firewall (NAT og SPI)
•   VPN med L2TP/PPTP/IPSEC
•   Vægt: 500 gram
•   Mål: 190 x 111,5 x 23,5 mm

Produktblad
ftp://ftp.dlink.eu/Datasheets/DWR-921.pdf

Pris og tilgængelighed
D-Links 4G LTE Router (DWR-921) kommer i handlen i slutningen af ​​marts. Vejl. udsalgspris: kr. 1.749,-

Billeder
http://www.flickr.com/photos/dlinknordic/8514423331/sizes/l/in/photostream/

For mere information kontakt venligst:

Marco Stenvall, D-Link
Produktchef, Forbrugerprodukter
E-mail: marco.stenvall@dlink.com
Tlf.: +46 (8) 564 619 16
Mobil: +46 (0) 738-33 44 77

Om D-Link
D-Link er verdens førende leverandør af netværksprodukter til det digitale hjem, virksomheder og tele- og bredbåndsoperatører. D-Link designer, udvikler og fremstiller netværksprodukter, som integrerer switching, trådløse produkter, bredbånd, lagring, IP-kameraer og Cloud-baseret netværkshåndtering. D-Link Nordeuropa (Norden og Benelux) blev stiftet i 1995 og har i dag omkring 60 medarbejdere samt afdelinger i Bruxelles, Helsingfors, Haparanda, København, Oslo og Stockholm. www.dlink.dkOm D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera