2013-04-03 10:27Presse meddelelse

D-Link lancerer det første trådløse udendørskamera med nem adgang via mobil og tablet

null

D-Link lancerer et trådløst udendørskamera, som henvender sig til brugere, der gerne vil overvåge kolonihaven, sommerhuset, båden m.v. i realtid. Ved hjælp af gratistjenesten mydlinkTM kan brugeren se kamerabillederne live på pc'en, iPad'en, iPhonen eller Android-enheden hvor som helst.


Det nye trådløse IP-kamera til udendørsbrug (DCS-2332L) er det sidste nye medlem af D-Links IP-kameraserie. DCS-2332L bygger på Cloud-tjenesten mydlinkTM cloud services, som betyder, at f.eks. boligejere kan holde øje med deres grund, garage eller hoveddør – på afstand via smartphone, tablet eller pc.

Kameraet er specielt udviklet til udendørsbrug og er tilpasset alle vejrforhold i forhold til IP65-klassen, hvilket beskytter kameraet mod dårlige vejrforhold som blæst og regn. Desuden er det beskyttet mod støv. Ved hjælp af ePTZ-funktionen kan brugeren zoome ind og ud på området og panorere for at overvåge et større areal. DCS-2332L har indbygget mikrofon og højttalere tovejskommunikation for at boligejeren kan tale med sine gæster ved indgangen til boligen.

Med 1 megapixel CMOS-sensoren får brugeren et ultra skarpt billede med en HD-opløsning på 720p. Ved at integrere både infrarød teknologi og bevægelsessensor (PIR) registrerer kameraet bevægelser hele døgnet, og det kan også indstilles til at sende meddelelse til brugeren ved registrering af bevægelse.

– Vi har oplevet en stor efterspørgsel på overvågningsløsninger til udendørsbrug, som man kan betjene og se live via mobil eller tablet. Vores nye trådløse udendørskamera er den ideelle løsning til f.eks. boligejere, der gerne vil kunne holde øje med deres ejendom og grund i ultra god billedkvalitet og med så mange detaljer som muligt. Kameraet er desuden velegnet til mindre virksomheder, der gerne vil overvåge udendørsarealerne på en mere omkostningseffektiv måde, siger Marco Stenvall, produktchef hos D-Link.

Tre forskellige videooptagelser
Ud over at kunne optage video streaming på Network Video Recorder (NVR) eller en netværkslagringsenhed (NAS) er kameraet forsynet med micro-SD-kortindgang, der giver mulighed for optagelse af video lokalt på kameraet. Hukommelsen fungerer også som backup i tilfælde af netværksfejl.

Nemt at installere
Med gratistjenesten www.mydlink.eu kan brugerne nemt, via en installationsguide, installere et eller flere netværkskameraer og tilhørende mobilapplikation på få minutter – uafhængigt af hvilket mærke dit øvrige netværksudstyr er fra. Hvis brugeren har en D-Link Cloud Router tager installationen kun få sekunder takket være Zero Configuration-funktionen. Kameraet bliver automatisk tilknyttet brugerens mydlink-konto, når kameraet tilsluttes til routeren via Ethernet-kabel.

Pris og tilgængelighed
DCS-2332L kan fås fra i begyndelsen af april, og den vejl. udsalgspris er kr. 2.990.

Egenskaber - HD Wireless Outdoor Cloud Camera (DCS-2332L)

 • Trådløs tilslutning af kameraet via 802.11n
 • Gratis smartphone-app ”mydlink Lite” 
 • 1/4 megapixel CMOS-sensor
 • Fast optik: 3.45 mm F2.0
 • 10x digital zoom 
 • HD-opløsning (1280x720) og op til 1M (1280 x 800)
 • H.264, MPEG-4 og JPEG-kompression
 • Hus i IP-65-klassen til udendørsbrug, som tåler temperaturer mellem -25 og +45
 • ePTZ for at få et nærbillede af et bestemt billedområde
 • "Privacy Mask-funktion", som sikrer integritet og slører følsomme billedområder
 • Indbygget samba-klient for at gemme video til NAS-enheder
 • Indbygget mikrofon og højttalere for2-vejskommunikation (halv duplex) 
 • Indbygget infrarødt ICR-filter (IR-cut-filter, aftageligt) for at kunne overvåge døgnet rundt
 • Indbygget IR LED-belysning til brug i mørke 
 • Kompatibelt med ONVIF, IPv6, QoS og CoS
 • Indgang til Micro SD/SDHC-kort (Maks. 32 GB, medfølger ikke)

Produktside
http://bit.ly/DCS-2332L

Produktblad
ftp://ftp.dlink.eu/Datasheets/DCS-2332L.pdf

Produktvideo
DCS-2332L Dag http://bit.ly/XWCFiP
DCS-2332L Nat http://bit.ly/137XhZI

Pressebilleder – lav opløsning
http://www.flickr.com/photos/dlinknordic

Pressebilleder - høj opløsning (zip-fil, 34 MB)
http://bit.ly/DCS-2332L-highres

For mere information eller produkttest kontakt venligst:
Marco Stenvall, produktchef D-Link Nordic
E-mail: marco.stenvall@dlink.com
Tlf.: +46 (8) 564 619 16
Mobil: +46 (8) 738-33 44 77

Om D-Link
D-Link er verdens førende leverandør af netværksprodukter til det digitale hjem, virksomheder og tele- og bredbåndsoperatører. D-Link designer, udvikler og fremstiller netværksprodukter, som integrerer switching, trådløse produkter, bredbånd, lagring, IP-kameraer og Cloud-baseret netværkshåndtering. D-Link Nordeuropa (Norden og Benelux) blev stiftet i 1995 og har i dag omkring 60 medarbejdere samt afdelinger i Bruxelles, Helsingfors, Haparanda, København, Oslo og Stockholm. www.dlink.dk


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera