2022-03-02 14:06Nyheder

D-Link præsenterer prisvindende 6-port multi-Gigabit switch

null

[Stockholm – 2. marts, 2022] – D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, lancerede for nylig en ny 6-port unmangaged multi-Gigabit switch (DMS-106XT). Switchen er velegnet til små og mellemstore virksomheder samt avancerede brugere på udkig efter en højtydende, men omkostningseffektiv løsning til at eliminere netværksflaskehalse og maksimere netværkshastigheden.

DMS-106XT har en 10 Gigabit-port, der giver en forbindelse med høj båndbredde til enten overhead-netværk eller NAS (Network-Attached Storage), hvilket maksimerer gennemløbet for at give uafbrudt forbindelse. Derudover har DMS-106XT yderligere fem 2,5 Gigabit-porte, der er ideelle til tilslutning til computeren eller Wi-Fi 6 access points, f.eks.

DMS-106XT er meget velegnet til virksomheder såvel som mere avancerede netværksinstallationer i hjemmet og tilbyder indbygget Turbo-tilstand, hvilket øjeblikkeligt reducerer ventetiden af tidsfølsomme applikationer og gør det muligt for den "portbaserede QoS"-funktion at prioritere kritiske enheder og levere fejlfri 4K/8K-videostreaming. Derudover har den et holdbart matgråt chassis i aluminiumslegering, og dets innovative blæserløse design giver øget pålidelighed og støjsvag drift.

Multi-Gigabit-portene er bygget for at give maksimal fleksibilitet og er bagudkompatible til eksisterende kabler og udstyr. Dette gør det muligt for DMS-106XT at blive indsat på steder, hvor ekstra båndbredde er påkrævet, uden at tilføje dyre og tidskrævende ledninger eller omkostningerne ved at udskifte andet udstyr.

DMS-106XT er ikke kun en højtydende switch med høj funktionalitet, men dens elegante design har også vundet Red Dot Award og Good Design Award.

Flere enheder med multi-Gigabit-funktionalitet i D-Link's portefølje, som muliggør en omkostningseffektiv forøgelse af en netværkskapacitet, er DUB-E250 USB-C-adapteren, der understøtter 2,5 G Ethernet og er designet til at eliminere netværksnåre ved hjælp af 2,5 gange båndbredden på en Gigabit-forbindelse. Derudover understøtter DGS-1520-seriens switche – en ny generation af stabelbare og administrerelige Layer 3-smart switches – 2,5 G Ethernet for at maksimere netværksbåndbredden.

 


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera