2021-11-22 10:51Nyheder

D-Link lancerer Smart Wi-Fi 6 router i den helt nye EAGLE PRO AI-serie

null

[STOCKHOLM – 22. november, 2021] – D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, præsenterer den smarte R15-router, der hører til den nye EAGLE PRO AI-serie. Den nye lancering kombinerer den nyeste trådløse Wi-Fi 6-teknologi med kunstig intelligens for at give den bedst mulige Wi-Fi-dækning og hastighed, hvilket giver et netværk, der løbende optimeres og forbedres – perfekt til dit hjem og dit lille kontor.

 

Den nye R15-router, der understøttes af to-båndsteknologi, giver trådløse hastigheder på op til 1500 Mbps, hvilket resulterer i et meget hurtig Wi-Fi med øget rækkevidde og pålidelighed samt Wi-Fi-dækning på op til 230 kvadratmeter. Dette er et perfekt produkt til alle, der har brug for så stabilt og forstyrrelsesfrit Wi-Fi som muligt.

R15 kombinerer Wi-Fi 6- og AI-teknologi i en router, og tilbyder 1024 QAM, MU-MIMO og OFDMA for at øge hastigheden, rækkevidden og netværkseffektiviteten. Den indbyggede AI Wi-Fi Optimiser scanner løbende efter Wi-Fi-kanalen med mindst interferens for altid at give den bedste forbindelse. Samtidig prioriterer AI Traffic Optimiser den vigtigste tilsluttede enhed for at opnå en optimal onlineoplevelse og stabilitet. AI Parental Control giver brugeren fleksibilitet og kontrol over børns online aktiviteter for øget sikkerhed.

Den nye router er nem at konfigurere og administrere. Du kan endda oprette et mesh-system med EAGLE PRO AI Wi-Fi-extendere (E15) eller mesh-systemerne (M15-2 og M15-3), som er tilgængelige under Q4, 2021. R15 har også AI Mesh Optimiser, som styrker forbindelsen mellem mesh-noder med unik AI beamforming teknologi for at levere et problemfrit og pålideligt Wi-Fi.

Den integrerede AI assistant software gør Wi-Fi-netværksadministration nemmere end nogensinde. Det gennemgår løbende netværket og overvåger dataforbruget og sender anbefalinger og ugentlige rapporter til EAGLE PRO AI-appen. Derudover er R15 kompatibel med Google Assistant og Amazon Alexa, som giver brugerne mulighed for at administrere deres netværk på en nem og bekvem måde gennem stemmestyring.


Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværk og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige detailhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere.


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera