2022-03-22 13:44Pressmeddelande

Se de nya maskinerna från Hitachi serie-7 på vår maskinvisning i Örebro

null

Maskinvisning i Örebro fredag och lördag 1-2 april på Berggrens Maskinservice AB. Här visar Delvator med flera företag upp sina senaste maskiner och produkter. Bland annat kan man få visning på nya Hitachi serie-7 modeller av bandgrävare, hjulgrävare och hjullastare.

Kom och hälsa på oss på vår maskinvisning. Ihop med ett tiotal utställare, en handfull Hitachi maskiner och en härlig säljtrio finns vi på plats vid Berggrens lokaler i Berglunda, Örebro. Fredag 1 april, 10–17 och lördag 2 april, 10–14. Vi bjuder på lättare förtäring och dryck.

Boka gärna in ett möte redan nu för att få VIP visning av maskinerna!

Ring 019-277 22 00 eller maila anders.ericsson@delvator.se

Maskiner på plats (preliminär uppgift): • ZX155W-7 • ZX175W-7 • ZX225USLC-7 • ZW220-7

Utställare: Oilquick, Moba Sweden, SMP Parts, FRONTEQ (tidigare Götene UFO), Förarmiljö, Rototilt, Amas Svenska, Sitech, 
L5 navigation

Välkommen hälsar ditt Hitachi-team i Örebro. Vi ser fram emot att träffa dig!


Om Delvator AB

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.


Kontaktpersoner

Sussie Sörensson
Marknadsansvarig
Sussie Sörensson
Marknadsansvarig, Delvator AB
Jonas Coltén
VD
Jonas Coltén
VD Delvator AB