2020-05-12 15:02Pressmeddelande

Kundtidningen Grävlingen är här!

null

Första numret, 2020, av Delvators kundtidning har, med ett ansiktslyft, lämnat tryckeriet.

I detta nummer kan du bla läsa om perfektionisten Jesper Lilius på JP Resurs, maskinägaren Henric Hartler som arbetar i sin Hitachi ZX135US-5 och Stefan Johansson på S.J's Schakt i Örebro som lovordar sin Hitachi ZW250-6.

I Delvators kundtidning kan du alltid läsa om maskinägare och maskinister, entreprenadmaskiner och annat smått och gott.

Kundtidningen Grävlingen har funnits i ungefär 25 år och intresset för tidningen ökar. Att prenumerera är gratis och du hittar formulär på vår hemsida för prenumeration.

FAKTA:

  • Delvators kundtidning produceras av Adviser Studio.
  • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB.
  • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
  • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta någon av Delvators säljare, se kontaktuppgifter på www.delvator.se.

BILD: Delvator_Kundtidning_Grävlingen_nr1-2020


Om Delvator AB

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.


Kontaktpersoner

Sussie Sörensson
Marknadsansvarig
Sussie Sörensson
Marknadsansvarig, Delvator AB
Jonas Coltén
VD
Jonas Coltén
VD Delvator AB