2022-04-29 13:48Pressmeddelande

Kom till Svenska Maskinmässan och fira tillsammans med Delvator

Delvator, svensk generalagent för Hitachi
Vår säljare Claes Gustafsson demonstrerar Hitachihyttens funktioner. Foto: Pavel Koubek, Icon Photography

Delvator firar 25 år som samarbetspartner och generalagent i Sverige för Hitachi och det vill vi så klart fira! Det gör vi bland annat genom att visa upp Hitachis allra senaste hjulgrävare, hjullastare och bandgrävare på Svenska Maskinmässan i Solvalla den 2-4 juni.

En av de nya modellerna du kan bekanta dig med på mässan är Hjullastare Hitachi ZW220-7 som blev vald av tidningen ME:s ”Best in Show” på Entreprenad Live, nominerad för sina utomordentliga säkerhetsfunktioner, låga nivåer av ljud och vibrationer samt den eminenta förarkomforten. Maskinen finns för omgående leverans men även för uthyrning via Delvator Maskinuthyrning.

Vi visar även upp Hitachis senaste Zaxis-7 hjulgrävare och berättar om de olika storlekarnas tekniska fördelar och nyheter. Från lillebror Hitachi ZX135W-7, som med sin smidiga svängradie gör att du kommer runt med motvikten och därmed hytten och klarar av att svänga 360°, till storebror Hitachi ZX175W-7 som tack vare sitt Aerial Angle-kamerasystem har ett 270-graders fågelperspektiv där föraren kan välja mellan sex bilder för att se den närmaste omgivningen.

Plus många andra nyheter och uppdateringar av våra maskiner. På plats möter du alla våra produktspecialister, nya som gamla, i vår monter. Vi tar även hand om de allra yngsta, nästa generationen av grävmaskinister, med aktiviteter som underhåller och inspirerar.

På mässan informerar vi även om vårt nya koncept Try & Buy som ger dig möjlighet att hyra och testa våra maskiner tills du bestämt dig, för att sedan kunna köpa loss just den maskinen till ett fördelaktigt pris.

Att vi fått äran att vara generalagent i Sverige för Hitachi i 25 år är något vi är väldigt stolta över. Den trygghet det innebär med vår långa relation och de kontakter vi skapat genom åren har gett oss en bred kunskap om produkterna, vilket genomsyrar våra affärer med kunden när det gäller maskiner, service och eftermarknad. De många åren har också gett oss ett gott inflytande hos Hitachi och vår medverkan i produktutvecklingen märks tydligt på modellerna som tagits fram till den europeiska marknaden.

Kom gärna och ta en fika med oss i vår monter på mässan. Du hittar oss i N:12.

Registrera dig på denna länk för att hämta din egen biljett till Svenska Maskinmässan:
https://invitepeople.com/events/24136/partners/delvator

Varmt välkomna!

Delvator AB

För mer information om Delvator och vår medverkan på Svenska Maskinmässan kontakta:

Sussie Sörensson, Marknadsansvarig

T: +46 413 692 05 sussie.sorensson@delvator.se


Ämnen: Mässor

Om Delvator AB

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.


Kontaktpersoner

Sussie Sörensson
Marknadsansvarig
Sussie Sörensson
Marknadsansvarig, Delvator AB
Jonas Coltén
VD
Jonas Coltén
VD Delvator AB