2018-08-14 08:47Pressmeddelande

Hitachis storsäljare på Entreprenad Live

null

Delvator visar några av Hitachis storsäljande modeller av hjul- och bandgrävare, samt dessutom en hjullastare på Entreprenad Live på Säve Depå den 6-8 september.

– Entreprenad Live är en fantastisk möjlighet för entreprenörer och maskinförare i Västsverige att på plats se några av Delvators storsäljande Hitachimaskiner, säger Classe Gustafsson, en av Delvators säljare i området.

Classe kommer att finnas på plats, liksom Thomas Henriksson och andra i Delvators säljorganisation.

I Delvators monter visas följande maskiner:

Hjulgrävaren ZX145W-6. Denna hjulgrävare i 17-tonsklassen är en stor framgång i Sverige. Den är idealisk för arbete i exempelvis trånga gatumiljöer. I Serie 6 har modellen fått betydligt större motor jämfört med tidigare. Det ger ökad styrka i hydraulik och transmission och gör den lättkörd.

Bandgrävaren ZX225USLC-6. US i maskinbeteckningen berättar att detta är Hitachis kompaktbyggda bandgrävare i 26-tonsklassen. 225:an är en beprövad maskinmodell, med omvittnat oslagbar kvalitet och hydraulik.

Hjullastaren ZW220-6. Hitachis hjullastare i 18-tonsklassen. Den har en fyrcylindrig 6,7-liters Cumminsmotor som ger 200 hästkrafter med ett vridmoment på 929 Nm. Drivlinan består av momentomvandlare med power shift. Tack vare datorstyrd automatik får man mjuk och snabb växling.

• För mer information om Delvator och Hitachis modellprogram, kontakta:

Classe Gustafson, tel 073-920 12 84, eller Thomas Henriksson, tel 072-523 47 47.

BILDER:

ZX145W-6 och ZX225USLC-6 i arbete. Båda modellerna visas på Entreprenad Live. Maskinerna på bilderna ägs av Dellengräv AB. (Foto: Mats Thorner)


Om Delvator AB

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.


Kontaktpersoner

Sussie Sörensson
Marknadsansvarig
Sussie Sörensson
Marknadsansvarig, Delvator AB
Jonas Coltén
VD
Jonas Coltén
VD Delvator AB