2013-03-25 12:30Pressmeddelande

Delvator och Hitachi starkare i Närke och Östergötland

null

Hitachis svenska generalagent Delvator AB förstärker sin representation i Närke och Östergötland, sedan servicepartnern Berggrens Maskinservice AB tagit sin nya anläggning i Örebro i bruk.


Satsningen innebär ett tillskott av resurser med säljkontor, nya verkstadslokaler och lager, beläget i Berglunda industriområde strax utanför Örebro utmed E18/E20.

 

Den nya anläggningen vid Örebro är på totalt ca 2000 kvadratmeter byggnadsyta med verkstadslokal, tvätthall, lager, butikslokaler samt säljkontor för Hitachi.

Delvatorsäljare är Anders Ericsson, vars säljområde omfattar Närke, Östergötland och en mindre del av västra Sörmland.

– Vår lokalisering till Berglunda där E18 och E20 möts betyder att vi kommer närmare kunderna i vårt område. Vi fortsätter att erbjuda vår kompetens inom service, utrustning, reservdelar och påbyggnader. Våra personalresurser har förstärkts till totalt tio anställda, berättar Anders Ericsson.

 

Delvator AB och Berggrens Maskinservice AB har ett nära samarbete sedan många år, vilket innebär att Berggrens representerar Delvator och Hitachi.

 

 

FAKTA:

• Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, ett företag som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.

• I Örebro med omnejd representeras Hitachi av Delvatorsäljaren Anders Ericsson. Anders säljer Hitachi i Närke, Östergötland och västligaste Sörmland.

• Anders Ericsson, kontaktuppgifter:

Telefon: 019 - 27 72 200

Mobil: 0706 - 42 63 83

E-post: anders.ericsson@delvator.se

• Berggrens Maskinservice AB är Delvators servicepartner i området.

• Den nya anläggningen är belägen i Berglunda Industriområde strax utanför Örebro.

• För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Jonas Jaenecke, tel 0413-692 01.

 

BILDTEXT:

I den nya anläggningen finns verkstadslokaler, tvätthall, butik, säljkontor och lager. A.nders Ericsson är Delvators säljare i Närke och Östergötland


Om Delvator AB

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.


Kontaktpersoner

Sussie Sörensson
Marknadsansvarig
Sussie Sörensson
Marknadsansvarig, Delvator AB
Jonas Coltén
VD
Jonas Coltén
VD Delvator AB