2016-10-06 14:00Nyheter

Delvator vässar säljorganisationen

null

Delvator AB, generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner, vässar sin säljorganisation med målet att öka Hitcahis marknadsandel i Sverige.

Det sker genom att Thomas Henriksson, Delvators säljare i Halland, Västra Götaland och Bohuslän får utökat ansvar som säljledare. Han blir kvar som säljare i sitt distrikt, men fungerar nu också som kunskapsresurs och säljledare för alla Delvators säljare.

Thomas Henriksson har lång och gedigen erfarenhet som säljare samt ett högt förtroendekapital bland kunder och inom Delvators säljteam.

Förändringen sker i anslutning till att Delvator AB byter vd. I november tillträder Lotta Lundquist som vd, när hennes företrädare Jonas Jaenecke lämnar Delvator AB.

BILD (filnamn: 8000.jpg):

Thomas Henriksson, säljledare hos Delvator AB.

För mer info, kontakta:

 • Thomas Henriksson: 072-523 47 47
 • Lotta Lundquist: 073-751 03 75 

 • Om Delvator AB

  Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.


  Kontaktpersoner

  Sussie Sörensson
  Marknadsansvarig
  Sussie Sörensson
  Marknadsansvarig, Delvator AB
  Jonas Coltén
  VD
  Jonas Coltén
  VD Delvator AB