2018-01-31 10:05Nyheter

Delvator utökar i Stockholm

null

Richard Häll har tillträtt som ny säljare av Hitachi entreprenadmaskiner, vilket innebär att Delvator nu har tre säljare av Hitachi i Stockholmsområdet.

Richard Häll är 44 år gammal och har lång erfarenhet av entreprenadmaskiner och maskinbranschen.

Han är utbildad elektriker, men kom in i maskinbranschen när han började sin yrkeskarriär som slangmontör hos Hydroscand.

Därefter har han arbetat med maskinförsäljning hos LMK Markvårdsmaskiner, Liebherr Sverige, Komatsu och Minimaskiner AB (Maskino) i Stockholm. Han har också en examen i marknadsekonomi från IHM Business School.

– När jag nu börjat sälja Hitachi för Delvator, så tycker jag att jag äntligen hittat rätt. Under tiden som maskinsäljare har min erfarenhet varit att de maskinentreprenörer som haft minst intresse att prova annat märke, är de som redan äger en Hitachi. Det är ett bra betyg till Hitachi och det har jag med mig nu. Det ska bli roligt att få representera Hitachi och Delvator, säger han.

Rickard Häll utgår från Delvators försäljningskontor i Arlandastad som nu får dubbelbemanning. Han blir alltså kollega till Delvators välkände säljare Håkan Svanberg.

I Jordbro söder om Stockholm finns dessutom säljaren Lawrence Skoglund.

FAKTA:

 • Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, ett företag som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
 • Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
 • Richard Häll, telefon: 076-669 74 81
 • E-post: richard.hall@delvator.se
 • För information om Delvator AB och Hitachi i Sverige, välkommen att kontakta Delvators vd Lotta Lundquist, tel 0413-692 01.

 • Om Delvator AB

  Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.


  Kontaktpersoner

  Sussie Sörensson
  Marknadsansvarig
  Sussie Sörensson
  Marknadsansvarig, Delvator AB
  Jonas Coltén
  VD
  Jonas Coltén
  VD Delvator AB