2017-03-21 16:58Pressmeddelande

Ny VD för torrbruksproducenten Combimix AB

null

[Bålsta den 21 mars 2017] Styrelsen för Combimix AB har utsett Jonas Lund till ny VD för Combimix AB, med tillträde under mars 2017. Han ersätter Gunnar Lund som startade Combimix AB 2001 och har nu valt att gå i pension.

Jonas Lund har varit verksam i Combimix AB sedan 2005 och har tidigare varit Försäljningschef och under de senaste ett och ett halvt år sedan varit vice VD i företaget.

- Med den kompetensen som Combimix besitter ser jag fram emot att lyfta Combimix till nästa nivå, säger Combimix nytillsatta VD, Jonas Lund. Vi har personal som är innovativa och lösningsorienterade vilket både vi själva och våra kunder föredrar, tillägger han.

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker bl.a. i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup