2015-08-18 08:00Pressmeddelande

Combimix rekryterar ny försäljningschef

null

Combimix är i en expansiv fas och fortsätter att växa. I höst rekryteras Stefan Wallmark som ny försäljningschef. Stefan kommer att leda det svenska säljteamet. Han har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och kommer senast från en tjänst som regional säljchef på Sto.

Stefans främsta uppgift som försäljningschef blir att stärka säljorganisationen och få säljteamet att jobba mer samspelt för att kunna erbjuda kunder ännu bättre service. Stefan har jobbat med försäljning inom byggbranschen i mer än tjugo år och har ett stort kontaktnät inom byggindustrin.

Stefan Wallmark tillträder tjänsten som försäljningschef den 1 september. Jonas Lund som tidigare har varit försäljningschef blir Vice VD.

För ytterligare information och kontakt:

Gunnar Lund, VD, Combimix AB
Telefon 0171 46 65 91
gunnar.lund@combimix.se

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup