2019-05-09 08:00Pressmeddelande

Combimix i samarbete med KEIM

Magnus Wiberg Affärsområdeschef Fasad på Combimix och Christer Dahlberg Regionchef Sverige Norr på KEIM skakar hand.Magnus Wiberg Affärsområdeschef Fasad på Combimix och Christer Dahlberg Regionchef Sverige Norr på KEIM.

Combimix och KEIM startar samarbete för att ge mervärde och säkerställa kvaliteten för fastighetsägarna.

Hållbarhet och ansvar är något som KEIM har jobbat med sedan starten 1878. Tillsammans för ett hållbart resultat är något av Combimix ledord.

Att hitta samarbetspartners som jobbar för att ge fastighetsägarna ett mervärde och säkerställa kvalitet är något som vi båda värdesätter. Att KEIM nu tillsammans med Combimix kan erbjuda olika system med olika mineraliska ytskikt är en del i att säkerställa kvaliteten.

Den som bygger eller renoverar ett hus tänker och kalkylerar för decennier fram. Fasaden spelar i egenskap av estetisk väderskydd en viktig roll för bevarandet av fastighetens värde. Med Combimix olika fasadsystem, både inom nybyggnation och renoveringar, och KEIM med sitt specialområde ”mineraliskt-silikatiskt byggnadsskydd” så kan vi tillsammans erbjuda en bra och långsiktig lösning som håller över tid.

Med Combimix olika fasadsystem, både inom nybyggnation och renoveringar, och KEIM med sitt specialområde ”mineraliskt-silikatiskt byggnadsskydd” så kan vi tillsammans erbjuda en bra och långsiktig lösning som håller över tid.

Vårt mål är inte bara att kunna erbjuda förstklassiga och beprövade produkter utan även service och lösningar som ger våra partners såväl säkerhet som verkliga fördelar. Billiga lösningar kan snabbt bli dyra. Nu kan KEIM och Combimix erbjuda låg livscykelkostnad då fasaderna behåller sitt utseende och funktion länge med lägre underhållskostnad som följd.

Vi ser fram emot samarbetet, och att man genom samverkan säkerställer det trygga med att välja en byggnad med mineraliska byggmaterial även i framtiden.

 

Magnus Wiberg
Produkt- & Affärsområdeschef Fasad
Combimix
073 846 69 55
magnus.wiberg@combimix.se 

Christer Dahlberg
Regionchef Sverige Norr
KEIM
070 966 12 68
christer.dahlberg@keim.se

 


Ämnen: Fasad

Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.