2015-07-14 08:00Pressmeddelande

Combimix expanderar med förvärv av fabrik i Danmark

null

Svenska Combimix AB förvärvar en modern torrbruksanläggning från Danska Drymix A/S. Ett helägt dansk dotterbolag, Combimix ApS, bildas i och med köpet och är verksamt från den 1 augusti 2015.

Genom förvärvet förstärker Combimix sin närvaro i Danmark. Leveranskapaciteten ökar och ett större geografiskt område kan täckas in. Fabriken ligger utanför Århus på Jylland.

Den moderna anläggningen som är byggd 2009 har hög produktionskapacitet, är flexibel och optimal för tillverkning av torrbruk och golvavjämning av hög kvalitet. Combimix kommer tillverka egna produkter i fabriken, men även fortsätta producera utvalda produkter från Drymix utbud.

För ytterligare information och kontakt:

Gunnar Lund, VD, Combimix AB
Telefon 0171 46 65 91
gunnar.lund@combimix.se

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA. www.combimix.se


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup