2018-08-21 14:39Pressmeddelande

CM 750 S - en superprodukt

null

CM 750 S är en mycket lättflytande avjämningsmassa som tar hand om de allra minsta ojämnheterna i underlaget som ska avjämnas, 0–10 mm.

Tack vare den mycket goda flytförmågan kan man avjämna stora ytor på kort tid. Superflyten tillsammans med en piggroller gör jobbet enkelt. Mindre ytor avjämnas smidigt utan att behöva krypa runt på knä. Produkten blandas direkt i hink eller kan pumpas ut med maskin.


“En produkt som efterfrågats länge är nu färdig för marknaden. Det är med stolthet som vi börjar leverera denna produkt som både kommer att halvera arbetstiden på en del byggen och främst av allt hjälper användaren med en bättre arbetsställning än att ligga på knä på golvet, berättar vår produktchef Thomas Blomdell.”


En av våra kunder i Danmark, Claus Pedersen på Lind & Risør, säger att det bästa med produkten är flytförmågan och öppentiden. Det är inga problem att lägga 1–2 mm med den här produkten. Michael Bøeck på Børge Jakobsen & Søn instämmer om flytförmågan och öppentiden.

CM 750 S ger en slät och hård yta som lämpar sig mycket bra som underlag för matta eller limmat trägolv. Den går även att använda som underlag för PU/Epoxi när golvet är avsett för gångtrafik. Produkten är även snabbt mattläggningsbar.

Genom att använda CM 750 S kommer du se besparingar i tid, pengar och på kroppen.

Combimix förser marknaden med mineralbaserade byggprodukter för en stabil och hållbar yta. Tillsammans med kunden, utifrån uppdragets förutsättningar och alltid med slutresultatet i fokus.


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup