2021-06-17 13:25Nyheter

Combi-Tradition och Stänkputs

Kv. Skolskeppet ligger i Öster Mälarstrand, som är ett av Västerås stora utvecklingsområden. Här bor man i moderna lägenheter med närhet till marinan och Mälarparken. Sweden Green Building Council har certifierat kvarteret som miljöbyggnad silver, som omfattar både energi, innemiljö och material.

Kvarteret består av fyra huskroppar som har en fallande höjd, sett från gatan. Byggnaderna har en L-form som ger solbelysta innergårdar. Färgskalan är sober med den ljusa sockelvåningens terrassomaterial och fasadens ljusgrå ton, vilka kontrasteras mot fönsternas och balkongernas mörkare nyanser. Fasaden är putsad med putskoncept Combi-Tradition och Stänkputs.

Vill du veta mer om våra putskoncept finns våra fasadsäljare till tjänst. Deras kontaktuppgifter finner du på vår hemsida: https://www.combimix.com/se/kontakt/forsaljning

Mer om objektet:
Objekt: Kv. Skolskeppet, Västerås
Produkt: Combi-Tradition och Stänkputs
Entreprenör: Stora Fasad
Byggherre: Tornet
År: 2020

Besök vår hemsida för fler bilder >


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.

Kontaktpersoner

Mathias Stenback
Affärsområdeschef Fasad & Betong
Mathias Stenback