2014-12-15 16:33Bloggpost

Årets julhälsning tillsammans med Barncancerfonden

null

Julen närmar sig och vi på Combimix vill framföra en julhälsning till våra kunder, leverantörer och medarbetare och passa på att tacka för ett gott samarbete under 2014. Som kund, leverantör och medarbetare till Combimix är ni med och bidrar i kampen mot barncancer.

Som julgåva i år väljer vi att stödja Barncancerfonden. Tillsammans med Barncancerfonden vill vi bidra till forskning, råd & stöd och information så att Barncancerfonden kan nå sin vision – att utrota barncancer.

Varje år drabbas cirka 300 familjer i Sverige av det ofattbara; ett barn får en cancerdiagnos. Barncancerfonden arbetar för att underlätta livet för de här familjerna. Behandlingsmöjligheterna är goda, och i dag botas minst tre av fyra cancersjuka barn.

Med gåvor från privatpersoner och företag finansierar Barncancerfonden cirka 90 procent av all barncancerforskning i Sverige. Forskningen är en förutsättning för att ge de cirka 300 barn som varje år insjuknar i cancer bästa möjliga vård.


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup