2022-09-16 11:20Nyheter

Kontroll av hørselen via en app, uansett hvor brukeren befinner seg

Cochlear Remote AssistRemote Assist - kontroll av innstillinger til ditt cochleaimplantat, uansett hvor du er

Cochlear™ lanserer nå tjenesten Remote Assist, som gjør det mulig å utføre enkle justeringer av innstillinger for å forbedre brukerens hørselsopplevelse – uansett hvor brukeren befinner seg. 

Fra før av tilbyr Cochlear tjenesten Remote Check, hvor brukeren via en app kan foreta en kontroll av hørselen komfortabelt fra sitt eget hjem.

Takket være Cochlears unike løsninger kan klinikkene tilby hørselsomsorg av høy kvalitet for brukere av cochleaimplantat (CI)*, uten behov for et besøk på klinikken.

Med Remote Assist kan klinikken aktivere funksjoner og gjøre endringer i innstillingene til lydprosessoren, samt gi råd og veiledning via en video- og/eller chatsesjon i sanntid.

I Norge finnes det bare fire CI-klinikker, som for mange brukere innebærer lang reisevei når de trenger oppfølgning og kontroll. Med Cochlears nye tjenester kan brukere spare mye tid og penger på reise.

Se en video som forklarer Cochlears nye tjenester her >>

Les mer om Cochlears nye tjenester her >>

*= gjelder brukere med Cochlear Nucleus® 7 og Kanso® 2 og som drar nytte av Nucleus Smart App


Om Cochlear Norway

Det er alltid menneskene som har vært Cochlears inspirasjon, helt siden professor Graeme Clark utviklet det første flerkanals cochleaimplantatet etter å ha sett sin far slite med sitt hørselstap. Siden 1981 har Cochlear levert mer enn 650,000 enheter i mer enn 180 land, som hjelper mennesker i alle aldre over hele verden til å høre. Som global leder innen implanterbare hørselsløsninger, knytter Cochlear mennesker til livets muligheter, og tar dem inn i verdens største hørselsimplantatsamfunn. Cochlear har en global arbeidsstyrke på mer enn 4000 personer, som alle har en lidenskap for utvikling og som kontinuerlig jobber for å møte behovene til mennesker som lever med hørselstap. Selskapet er i kontinuerlig innovasjon for å forutse fremtidige behov, og har til dags dato investert mer enn 2 milliarder australske dollar [i forskning og utvikling] for å flytte grensene for teknologi og hjelpe flere mennesker med å høre. www.cochlear.com


Kontaktpersoner

Karin Walfridsson
Marketing Manager
Karin Walfridsson